Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 15:10

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Травень » 6 » Футбол. Європеські чемпіонати на фініші - хто стане чемпіоном?
21:24
Футбол. Європеські чемпіонати на фініші - хто стане чемпіоном?


Цими вихідними відбудеться дуель лідерів англійської Прем'єр-ліги, тоді як у чемпіонатах Італії, Іспанії, України та Угорщини можуть визначитися володарі золотих медалей.На цих вихідних в очній дуелі зійдуться два лідери англійської Прем'єр-ліги, а в першостях Італії, Іспанії, України та Угорщини можуть визначитися переможці. 


Україна: "Шахтар" - "Металург" Донецьк (субота, 18:00)


"Шахтар" може здобути шостий титул чемпіона України, якщо переможе в донецькому дербі "Металург". Цікаво, що лідер Прем'єрі-ліги має шанс стати володарем золотих медалей першості другий рік поспіль ще до початку свого матчу за умови, що київське "Динамо" втратить очки в поєдинку проти "Карпат". "Нам потрібно сконцентруватися на матчі, який буде дуже складним, - сказав хавбек гірників Фернандіньо. - Так, ми відчуваємо, що чемпіонський титул дуже близький, але розслаблятися не можна. Навпаки, ми повинні зіграти, як справжні чемпіони".


Італія: "Рома" - "Мілан" (субота, 21:45)


Дуже добре виглядають і справи "Мілана" - "россонері" виграють Серію А вперше за сім років, якщо уникнуть поразки в Римі. Массіміліано Аллегрі працює з червоно-чорними перший сезон, і поки в нього все виходить просто відмінно. У столиці Італії на поле зможуть вийти Златан Ібрагимович, що відбув дискваліфікацію в три матчі, і Пато, який відновився після травми стегна. "Завоювати скудетто в Римі буде дуже складно, адже цей матч рівносильний дербі, - вважає центральний захисник "Мілана" Тьяго Сілва -. Це був чудовий сезон, але сподіваюся, що найкраще чекає на нас попереду". "Рома" посідає п'яту сходинку, лише на очко відстаючи від "Лаціо", який перебуває на четвертому місці, що дає путівку в Лігу чемпіонів УЄФА.


Англія: "Манчестер Юнайтед" - "Челсі" (неділя, 18:10)


До першого матчу між командами в Лондоні "МЮ" випереджав синіх на 15 очок - лондонці в той момент були за межами четвірки лідерів Прем'єр-ліги. Однак після перемоги з рахунком 2:1 на "Стемфорд Бридж" команда Карло Анчелотті повірила у власні сили, упевненості в яких не похитнули навіть поразки від "Юнайтед" в обох чвертьфінальних матчах Ліги чемпіонів. Манкуніанці легко пройшли "Шальке" в півфіналі престижного єврокубку, надавши в матчі-відповіді відпочинок майже всім гравцям "основи". Саме вони залишаються фаворитами в боротьбі за чемпіонський титул, який може стати для них вже 19-м - більше першість Англії не вигравав ніхто. "У неділю відбудеться доленосний поєдинок, - сказав центральний захисник "МЮ" Крістофер Смоллінг -. Так, "Челсі" наблизився до нас, але попереду ще три тури, і все поки в наших руках. Увесь сезон ми непогано грали вдома, тож я сподіваюся, що так буде і на вихідних. Ми абсолютно впевнені в собі".


Угорщина: "Гонвед" - "Відеотон" (неділя, 18:30)


"Відеотон" може достроково забезпечити собі перше місце. Зараз він випереджає найближчого переслідувача команду "Покш" на десять очок і може виграти національну першість раніше поєдинку з "Гонведом", якщо "Покш" в суботу програє свій матч. Та в будь-якому випадку чергові три очки принесуть клубу золоті медалі. "Тепер все залежить від нас, - сказав правий захисник "Відеотона" Пал Лазар. - Треба завершити розпочате, тому ми сконцентровані тільки на своєму матчі". "Відеотон" також пробився до фіналу Кубку Угорщини, в якому 17 травня поміряється силами з "Кечкеметом".


Іспанія: "Барселона" - "Еспаньол" (неділя, 20:00)

Через п'ять днів після виходу в фінал Ліги чемпіонів команда Хосепа Гвардіоли може здобути свій 21-й титул чемпіона Примери. Виграш каталонців укупі з невдачею "Реала" в матчі з "Севільєю" принесе синьо-гранатовим перемогу в першості за три тури до фінішу. У тренера "Еспаньола" Мауріcіо Покеттіно зовсім інша думка з цього приводу. "Дербі завжди виходять емоційними і непростими, - зазначив він. - Ми довели, що можемо протистояти будь-якому супернику. Не станемо змінювати стиль гри тільки через те, що зустрічаємося з "Барселоною". В нас є свої сильні риси, і ми будемо діяти у звичній манері".


Франція: "Ліон" - "Олімпік" (неділя, 22:00)

Чинний чемпіон Франції битиметься в гостях із "Ліоном", що посідає третє місце. В минулому турі марсельці зіграли вдома внічию з "Осером", через що втратили лідерство, яке захопив "Лілль". Ліонців від "Олімпіка" відділяють шість очок, а від "Лілля" - всі сім, проте перемога над марсельцями може відродити шанси команди Клода Пюеля на чемпіонство. Зате, як вважає найкращий бомбардир "Ліона" Лісандро, в разі поразки про золоті медалі можна буде забути. Нейтральні ж спостерігачі в першу чергу будуть сподіватися на повторення сценарію надрезультативної зустрічі 2009 року, коли автогол Жеремі Тулалана в компенсований час встановив на табло остаточний рахунок - 5:5. Днем раніше "Лілль" зіграє на виїзді з "Нансі", що бореться за виживання.

www.uefa.com


Переглядів: 793 | Додав: Yura | Теги: Футбол. Європеські чемпіонати на фі | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024