Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 12:18

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Листопад » 6 » Ліга Чемпіонів 2013-2014. 4 тур. Група А. "Шахтар" не зміг взяти реванш на домашній арені. 05.11.2013 р. ВІДЕО.
11:07
Ліга Чемпіонів 2013-2014. 4 тур. Група А. "Шахтар" не зміг взяти реванш на домашній арені. 05.11.2013 р. ВІДЕО.
 
Шахтар 0-0 Байєр







Згадка про велику неприємність у Німеччині двотижневої давнини змусила показати свій кращий футбол протягом більшої частини домашнього матчу проти «Байера». Сприяли цьому і дві заміни від Мірчі Луческу, який замість Тайсона та Луіса Адріано місце у старті довірив Бернарду та Факундо Феррейрі. У першому таймі донеччани повністю домінували, у них добре працювали фланги в особі Бернарда та Даріо Срни, була велика кількість стандартних положень та удари з різноманітних позицій. Але всі ці зусилля не були матеріалізовані.

Друга 45-хвилинка проходила вже з перемінним успіхом, адже господарі багато сил витратили до перерви, а німці зробили правильні висновки і вже самі часто наближувались до чужих воріт, і кілька разів Андрій Пятов врятував «Шахтар». Мабуть, Феррейра був найближчим до вирішального голу. Аргентинець зумів відірватись від опікуна, вийшов сам на сам, та м’яч полетів над поперечиною. Заміни не надто посилили атакувальний потенціал українського чемпіона. Хіба що Ілсіньо брав гру на себе, однак і з його старань користі витиснути не вийшло. Тепер «гірники» вже не є фаворитами у боротьбі за одне з двох перших місць, які дозволять продовжити виступи у даному турнірі.

Інший матч четвертого туру у групі «А» приніс ще одну нічию без голів: в Іспанії так розійшлись «Реал Сосьєдад» та «Манчестер Юнайтед». Зараз лідирують англійці − у них 8 очок. На другому місці залишився «Байер» - 7 балів, слідом йде − «Шахтар» з 5-ма пунктами. А іспанці залишаються на останньому місці, хоча і здобули перший турнірний пункт. У наступному турі «гірники» також вдома зіграють з «Реал Сосьєдадом». Цей матч відбудеться 27 листопада.


Огляд матчу


Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 507 | Додав: Yura | Теги: тур, реванш, група, відео, ліга, 2014, Чемпіонів, Шахтар, 2013, 05.11.2013 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024