Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 05:08

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 31 » Ліга Європи. Плей-офф. "Металіст" також в груповому турнірі . 30.08.2012 р. ВІДЕО.
08:49
Ліга Європи. Плей-офф. "Металіст" також в груповому турнірі . 30.08.2012 р. ВІДЕО.
   
Металіст 2-1 Динамо Б.






Активний початок гостей не дав румунам бажаного ефекту, а потім вони змушені були відбиватись від ударів Джонатана Крістальдо, Марлоса та інших. А одна з атак все ж призвела до голу у ворота «Динамо». Фінти Себастьяна Бланко заплутали захист супротивника і поставили на коліна у прямому та переносному сенсі голкіпера гостей. Після перерви різноманітності у гру вніс гол у відповідь, який став наслідком красивою комбінації під час нечастого переходу гостей великими силами на половину поля «Металіста». Завершальний удар з лінії штрафного майданчика наніс Александру Куртян.
За нічийного рахунку Мирон Маркевич кинув у бій Едмара, який посилив позиції господарів у центрі поля. А також Тайсон − бразилець після тривалої перерви не розгубив кращих якостей. Тому досить швидко саме він віддав результативну передачу з лівого флангу на Джонатана Крістальдо − чергова спроба аргентинця стала переможною у матчі. Румуни стали не встигати за харків’янами, і одне з порушень проти Дениса Барвінка призвело до вилучення Стеліано Філіпа. У більшості «Металіст» цілком міг збільшувати розрив, однак реалізація гольових моментів залишала бажати кращого.

1-0 Бланко (29 хв.)
1-1 Куртян (52 хв.)
2-1 Крістальдо (60 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Ліга Європи | Переглядів: 562 | Додав: Yura | Теги: Огляд, відео, ліга, 30.08.2012 р., Європи, Плей-офф, груповий, Металіст, турнір, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024