Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 18:59

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 10 » Майкон за контрактом ще 2 роки гравець "Волині".
10:44
Майкон за контрактом ще 2 роки гравець "Волині".









ФК "Волинь" надав висновок експертів, що свідчить про справжність угоди про продовження контракту та підписи Майкона Перейра де Олівейра на цьому документі.
З огляду на це Дисциплінарний комітет УПЛ продовжив слухання справи за позовом Майкона про визнання недійсною угоди про продовження терміну його контракту з клубом на два роки.
Наведений доказ був приводом для крайнього подиву керівництва ДК ПЛ і представника ФК "Шахтар", які заявами Майкона і його представників були введені в оману щодо дійсного терміну дії контракту між ним та ФК "Волинь".
Наступне засідання ДК ПЛ у цій справі відстрочено на сім днів, які будуть потрібні для ознайомлення Майкона з наданими доказами та отримання від футболіста коментарів з даного питання, пише unian.ua.
Нагадаємо, 2 липня 2012 "Шахтар" оголосив про те, що між клубом і Майконом підписаний контракт, який вступає в силу з 1 вересня.


footballtransfer.com.ua
Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 626 | Додав: Yura | Теги: Майкон, Українська, Шахтар, Контракт, роки, Прем'єр ліга, волинь, УПЛ, Гравець | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024