Привіт   Гость Четвер, 02.05.2024, 13:26

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 26 » Мхітарян влітку переїде до Лондона.
11:15
Мхітарян влітку переїде до Лондона.












Один з найперспективніших футболістів Європи - 24 річний атакуючий півзахисник збірної Вірменії та донецького "Шахтаря" Генріх Мхітарян влітку може перебратися в англійську прем'єр-лігу. Предметний інтерес до талановитого футболіста проявляє лондонський "Тоттенхем", який вже провів попередні переговори з чемпіоном України з приводу можливого переходу Мхітаряна, повідомляють "Известия".
Зазначимо, що керівництво лондонського клубу планує влітку провести масштабну трансферну кампанію. Команда, очевидно, позбудеться головної зірки, Гарета Бейла, за якого клуб має намір виручити близько € 60 млн. Дані кошти повинні піти на купівлю півзахисника "Аякса" Крістіана Еріксена, форварда "Севільї" Альваро Негредо, а також донетчанина.


Категорія: Трансфери | Переглядів: 517 | Додав: Yura | Теги: Мхітарян, лондон, трансфер, тотенхем, переїде, Шахтар, 2013, літо | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024