Привіт   Гость Вівторок, 23.04.2024, 08:55

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Вересень » 11 » Молодіжна збірна вже не потрапить на Чемпіонат Європи-2013 р. ВІДЕО.
08:40
Молодіжна збірна вже не потрапить на Чемпіонат Європи-2013 р. ВІДЕО.


   
Швеція (U21) 2-1 Україна (U21)







Нічия не влаштовувала жодну з команд − лише перемога виводила когось з цієї пари у раунд плей-офф, куди потрапляють 14 кращих збірних континенту. Більш серйозно підійшли до перших хвилин зустрічі господарі поля і за перших 7 хвилин двічі провели голи. Спочатку відвертою помилкою на виході Ігоря Березовського відмінно скористався Айстріт Айдаревич. Згодом втрата м’яча на своїй половині поля призвела до швидкого прориву у штрафний майданчик Мікаеля Ішака, за яким Тимур Парцванія просто спостерігав, а удар прийшовся у ближню «дев’ятку». Майже одразу Олексій Караваєв міг поновити інтригу, однак з його підступним ударом Карл-Юхан Йонссон впорався.
Збірна Швеції і у подальшому виглядала переконливо, лише зрідка підпускаючи до власних воріт українців, а гольових нагод взагалі не дозволяла. Втім, і брати переконливий реванш за поразку у Києві 0:6 скандинави не збирались, марнуючи непогані ситуації для ще більшого рахунку. За таку поведінку їм довелось понервувати останній відрізок поєдинку, адже Андрій Богданов вийшов на заміну і у притаманному стилі здалеку поцілив у верхній кут шведських воріт. Більше господарі поля не помилялись, заслуживши визначальні 3 очки.
Ця перемога допомогла збірній Швеції посісти перше місце у 2-й відбірковій групі з 22-ма очками. На другій позиції словенці, але 20 очок не дозволили їм стати однією з тих команд, які потрапили до плей-офф. Третіми фінішували українці − 17 балів.

1-0 Айдаревич (5 хв.)
2-0 Ішак (7 хв.)
2-1 Богданов (82 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Збірна України | Переглядів: 751 | Додав: Yura | Теги: не потрапить, Огляд, відео, збірна, матч, чемпіонат, Європи, Молодіжна, гол, 2013 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024