Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 13:05

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Жовтень » 19 » "Наполі" та "Дніпро" можуть зіграти свій поєдинок Ліги Європи на нейтральному полі.
08:59
"Наполі" та "Дніпро" можуть зіграти свій поєдинок Ліги Європи на нейтральному полі.


 
Наполі - Дніпро








Стан домашньої арени "Наполі" викликало сумнів у інспекції УЄФА в аспектах безпеки вболівальників. Комісія доручила в максимальні строки усунути ряд проблем на стадіоні "Сан Паоло", зокрема, з верхнього і нижнього ярусу арени в Неаполі почала обсипатися штукатурка, що загрожує небезпекою для глядачів і тягне за собою подальше руйнування стадіону. Як повідомляє італійська преса, ремонтні роботи мають бути завершені до 22 жовтня, коли УЄФА оголосить вердикт щодо доцільності проведення матчу групового етапу Ліги Європи "Наполі" - "Дніпро" на полі "Сан Паоло".
У тому випадку, якщо комісія УЄФА вважатиме стан арени в Неаполі непридатним, то гра суперників у Лізі Європи, ймовірно, відбудеться на нейтральному полі. Проведення цієї зустрічі, нагадаємо, повинно відбутись 25 жовтня.

Категорія: Ліга Європи | Переглядів: 608 | Додав: Yura | Теги: зіграти, поле, нейтральне, ліга, Дніпро, Європи, можуть, Наполі | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024