Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 00:06

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Олександр Заваров може очолити збірну України.
11:51
Олександр Заваров може очолити збірну України.











Як стало відомо з достовірних джерел, після двох матчів збірної України у відборі на чемпіонат світу 2014 проти команд Молдови та Чорногорії, на зміну Олегу Блохіну, який, нагадаємо, прийняв пропозицію Ігоря Суркіса очолити київське Динамо, прийде Олександр Заваров, якого ФФУ затвердив на посаді помічника Андрія Баля на майбутні два поєдинки.
Як стверджують джерела у ФФУ, ці два матчі стануть ознайомчими для екс-наставника харківського Металіста і київського Арсеналу, після чого Заваров буде офіційно представлений широкій публіці як головний тренер збірної. ФФУ ставить перед колишнім гравцем київського Динамо і туринського Ювентуса лише одне завдання – вивести команду у фінальну частину чемпіонату світу.
Поки що невідомо, хто буде працювати у тренерському штабі Заварова у збірній. Очікується, що свій тренерський склад Олександр Анатолійович представить наприкінці жовтня.
Нагадаємо, що Олександр Заваров, який народився у Луганську і робив свої перші кроки у футболі в Зорі, свого часу провів більше 130 матчів у складі київського Динамо, більше 60 матчів за Ювентус і 41 гру в складі збірної СРСР. Ставав віце-чемпіоном Європи у складі збірної Радянського Союзу в 1988 році, чемпіоном СРСР – 1985, 1986, володарем Кубка Кубків у 1986 році, а також Кубку УЄФА в 1990 і Кубка Італії.
З 2010 року Олександр Анатолійович працював радником віце-прем'єра України Бориса Колеснікова з питань підготовки до Євро-2012. Є хорошим другом нинішнього президента УЄФА Мішеля Платіні.


За матеріалами: sport.ua


Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 569 | Додав: Yura | Теги: може, очолити, збірна, тренер, 08.10.2012, Заваров, блохін, України, Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024