Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 20:53

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Січень » 10 » Трансфери. Дем'яненко офіційно тренер луцької "Волині".
21:00
Трансфери. Дем'яненко офіційно тренер луцької "Волині".





У неділю, 8 січня, офіційно приступив до виконання своїх обов'язків новий наставник "Волині" Анатолій Дем'яненко. На тренерському містку луцького клубу він змінив Віталія Кварцяного.
Дем'яненко, котрий раніше тренував київське "Динамо" й виграв разом із ним Кубок України в 2006 році, а в наступному сезоні оформив "золотий дубль", є також одним із найуспішніших вітчизняних фахівців, що працювали за кордоном. Екс-гравець "Динамо", дніпропетровського "Дніпра", німецького "Магдебурга" та польського "Відзева" став першим українським тренером, що завоював континентальний кубковий трофей у Азії - у минулому році Дем'яненко на чолі узбецького "Насафа" став володарем Кубка Азіатської футбольної конфедерації.
Крім того, колишній наставник бакинського "Нефтчі" здобув "срібло" чемпіонату Узбекистану й отримав право стартувати в наступній Лізі чемпіонів Азії. Однак, бажання знову працювати на батьківщині виявилося сильнішим. "Це спортивне життя, тому всі один одного зрозуміли, - прокоментував своє рішення Дем'яненко. - Керівники "Насафа" - сучасні люди, ніяких перешкод моєму поверненню в Україну не чинили. В мене контракт був ще на рік, але нам вдалося домовитися без виплат компенсацій".
Погодившись на пропозицію "Волині", тренер відразу дав зрозуміти, що в нього свій погляд на ігровий процес, й він відрізнятиметься від схем і принципів роботи Кварцяного. Саме побудова гри, за словами нового керманича, наразі буде його головною задачею. "Високі цілі на 10 ігор, що залишилися в поточному чемпіонаті, ставити безглуздо. Можна сказати, що "поїзд уже пішов". Найголовніше, вбезпечити себе від зони вильоту й поставити гру. А вже в наступному сезоні будемо ставити перед командою серйозніші завдання", - передає слова Дем'яненка офіційний сайт "Волині".

Переглядів: 618 | Додав: Yura | Теги: тренер, Трансфери, Українська Прем'єр ліга, 08.01.2012 р., Дем'яненко | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024