Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 00:56

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Липень » 6 » Трансфери. "Волинь" уклала угоду з Даніелем Суботічем.
11:27
Трансфери. "Волинь" уклала угоду з Даніелем Суботічем.












Черговим футболістом, який уклав контракт із «Волинню» у літнє міжсезоння, став швейцарський форвард Даніель Суботіч. Угода з гравцем розрахована на 3 роки.
Даніель Суботіч
Народився 31 січня 1989 року, зріст: 189 см, вага: 86 кг.
Ігрове амплуа: нападник.
Даніель Суботіч народився в хорватському Загребі, однак за походженням є боснійцем. Наразі у гравця подвійне громадянство: Швейцарії та Сербії. Кар’єру розпочинав у швейцарському клубі «Базель», а вже у віці 18 років перспективний форвард був запрошений у англійський «Портсмут». Клуб Прем’єр-ліги шукав гравця, здатного замінити провідних нападників команди, які в той час грали на кубку Африки. Тренер «Портсмута», відомий фахівець Гаррі Реднап, відзначив, що Суботіч непогано себе зарекомендував тренуючись із основною командою. Проте дебютувати у одній з найсильніших ліг світу гравцю так і не судилося.
У 2008 році Суботіч відіграв в оренді за бельгійський клуб «Зульте Варегем» 13 матчів та забив 1 гол. У 2009 році повернувся до Англії і зіграв за «Портсмут» в змаганнях резервістів (7 матчів, 2 голи). У 2010 році форварда запросили до італійського клубу «Гроссето», який виступав у серії Б. Але і на Аппенінах Даніель виступав переважно за резервну команду, відзначившись 6 голами в 5 матчах. За основу ж «Гроссето» Суботіч відіграв лише 61 хвилину.
Незадоволений відсутністю ігрової практики, молодий форвард у лютому 2011 року переїжджає до румунського клубу «Універсітатя» (Крайова). Там він нарешті став гравцем основи і зіграв в усіх 16 матчах другого кола чемпіонату та забив 5 м’ячів. Але влітку Суботіч знову був змушений шукати новий клуб. Форвард побував на перегляді спочатку у шотландському «Сент-Джонстоні», а потім у російській «Томі». Останнім гравець сподобався, однак через фінансові проблеми клубу до підписання контракту справа не дійшла. Суботіч повернувся до Румунії і уклав угоду із клубом «Таргу Муреш», за який протягом минулого сезону провів 17 матчів та забив 3 голи.
Також гравець виступав у складі юніорської збірної Швейцарії віком до 19 років на відборі до ЄВРО 2008 (6 матчів, без забитих голів).



fc.volyn.net

Категорія: Трансфери | Переглядів: 642 | Додав: Yura | Теги: 05.07.2012 р., Суботіч, угода, уклала, Даніель, волинь, Трансфери, Українська, 2012, літо | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024