Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 02:54

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Вересень » 22 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 10 тур. "Говерла" здобула другу перемогу в сезоні. 21.09.2013 р. ВІДЕО.
09:30
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 10 тур. "Говерла" здобула другу перемогу в сезоні. 21.09.2013 р. ВІДЕО.


 
Говерла 2-0 Арсенал








Суперники підійшли до зустрічі в однаково невеселому стані через своє сусідство на нижніх щаблях турнірної таблиці. При цьому з перших хвилин було помітне велике бажання саме господарів позбутись неприємного статусу. Вони були більш швидкими та різноманітними. Не загубився на полі і черговий дебютант ужгородців − Душан Савіч, вже відомий в Україні за виступами за «Волинь». Наступ за всіма напрямками на ворота киян призводили до постійних порушень правил з їхнього боку. І це несло в собі небезпеку під час навісів Віталія Буяльського та прямих ударів Володимира Лисенка. Саме один з останніх і став несподіванкою для Віталія Реви. Голкіпер ледь-ледь зреагував, однак першим на добиванні виявився Віталій Лисицький. Наступ «Арсенала» носив нетривалий характер, а потім «Говерла» забила вдруге. Сергій Люлька зробив навіс з правого флангу, Даміен Ле Таллек виграв повітря для свого партнера, а поки захисники спостерігали за всім цим, Буяльський ударом через себе подвоїв перевагу.

Ще до перерви «каноніри» спробували відновити інтригу на полі, але добились лише одного зручного моменту, коли під удар Артема Старгородського ногу підставляв Артем Кравець − мінімальний промах. Другий тайм проходив за іншим сценарієм. Господарі сконцентрувались на збереженні здобутого, звівши до мінімуму шанси киян на порятунок. Втім, двічі все ж гості мали нагоду поліпшити собі настрій. Олег Герасимюк ударом в дотик цілив у «дев’ятку» - Олександр Надь зреагував, а Домінік Адійя після несподіваного відскоку не використав вихід сам на сам та пробив над поперечиною. За основний склад «Говерли» вперше вийшов Володимир Єзерський і зі свіжими силами ледь не довів перевагу до «великої», коли після кутового Віталій Рева з труднощами зумів відвести загрозу. Цей результат дозволив суперникам зрівнятись за кількістю набраних очок, а до небезпечної зони, як мінімум, до неділі опустився запорізький «Металург».

1-0 Лисицький (15 хв.)
2-0 Буяльський (24 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 559 | Додав: Yura | Теги: Говерла, тур, відео, 21.09.2013, Прем'єр, ліга, 2014, 2013, Українська, 10 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024