Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 01:48

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Серпень » 11 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 5 тур. "Карпати" ніяк не можуть виграти. 10.08.2013 р. ВІДЕО.
18:25
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 5 тур. "Карпати" ніяк не можуть виграти. 10.08.2013 р. ВІДЕО.


 
Карпати 0-0 Зоря







Юрій Вернидуб використав правило: «Переможний склад не міняють». У господарів було дві втрати через хворобу або травму. Так Олександр Севідов не зміг розраховувати на Андрія Ткачука та Павла Пашаєва. Тим не менше, склад господарів виглядав достатньо грізно. І луганці прогнозовано на перших хвилинах відійшли до своїх воріт, грамотно стримуючи спроби суперника. Потім малюнок гри вирівнявся, а найбільш гаряче біля обох воріт ставало після власних помилок. Так по черзі Олександр Грицай та Тоні Шуніч перевірили уважність Віталія Постранського − той суперникам не надав шансу. Як і за кілька хвилин, коли Олександр Гладкий пробивав метрів з 10-ти − воротар відбив м’яч ногою. На протилежній половині поля Роман Підківка одного разу невпевнено вийшов на перехоплення, чим ледь не скористався Даніло − захисники винесли м’яч на кутовий.

Співвідношення сил не змінилось і у другому таймі. Більше створювали господарі, однак і «Зоря» не відмовчувалась. Віталій Постранський цілком цього вечора напрацював на героя матчу. Найбільше клопоту йому знову завдав Гладкий. Але і Младен Бартуловіч був близький до голу зі штрафного прямісінько у «дев’ятку», аби не голкіпер. Гравці, які вийшли на підсилення (Денис Васін та Євген Бохашвілі) також сумлінно відпрацьовували довіру тренера, але і їм не судилось відзначитись. Підківка попрацював після удару Даніло, а також змушений був підстраховувати далеко не бездоганних захисників. Врешті-решт «Карпати» після нічиєї залишаються передостанніми, а «Зоря» міцно осіла серед п’ятірки лідерів.

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 602 | Додав: Yura | Теги: тур, 10.08.2013, Карпати, відео, Прем'єр, ліга, 2014, гол, 2013, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024