Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 18:21

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Вересень » 15 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 9 тур. Гол Майкона приносить перемогу "Іллічівцю". 14.09.2013 р. ВІДЕО.
11:39
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 9 тур. Гол Майкона приносить перемогу "Іллічівцю". 14.09.2013 р. ВІДЕО.


 
Іллічівець 1-0 Зоря








Матч у Маріуполі розпочався з хвилини мовчання, адже прийшла сумна звістка про передчасну смерть гравця «Зорі» Максима Івановича Білого, якому було лише 24 роки…

Сам поєдинок пройшов під диктовку господарів, особливу увагу у складі яких привертав до себе новобранець Майкон. Щоб дебют за нову команду пройшов вдало, бразилець відзначився голом вже у дебюті зустрічі. Розпочалось все після помилки на виході Кршевана Сантіні, і комбінація «Іллічівця» отримала друге життя. Зрештою, голкіпер намагався виправитись, відбивши м’яч після удару Віталія Федотова, а от з добиванням Майкона не впорались ані захисники, ані страж воріт. Згодом головні герої попередньої комбінації не вирішили між собою, кому бити, хоча створили реальну нагоду для подвоєння рахунку. Згодом знайшлась робота і для Рустама Худжамова, який зумів нейтралізувати виходи Даніло та Янніка Болі.

У другому таймі щось потрібно було змінювати «Зорі», однак ситуацією тривалий час повністю володіли господарі. І лише збіг обставин, що жоден з їхніх моментів забити вдруге так і зняв питання про переможця. Зокрема, Сантіні врятував ворота після удару Майкона, хоча у цьому епізоді більш доречним був би пас від нападника, Андрій Тотовицький, навпаки, віддав зайву передачу, а Торніке Окріашвілі не пробив голкіпера з меж воротарського майданчику. За це «Іллічівець» ледь не був покараний, коли Богдан Бутко лише ціною фолу останньої надії і меншістю своїх партнерів перервав вихід сам на сам у Павла Худзіка. Двічі «Зоря» була близька до нічиєї − після штрафного від Джаби Ліпартії, та після удару Віталія Вернидуба в останній атаці, однак везіння у ці моменти було на боці господарів − 1:0.

1-0 Майкон (7 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 542 | Додав: Yura | Теги: тур, приносить, Прем'єр, ліга, 2014, гол, Українська, 2013, Перемога, Майкон | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024