Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 14:29

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 14 » Вілліана визнали кращим, ніж Мессі та Ібрагімовіч.
12:47
Вілліана визнали кращим, ніж Мессі та Ібрагімовіч.










Виступ атакуючого півзахисника "Шахтаря" Вілліана у поточній Лізі чемпіонів справляє велике враження на європейських фахівців. У рейтингу кращих гравців турніру, який визначають аналітики УЄФА, бразилець займає перше місце з середнім балом 7,7. Він випереджає нападника "Барселони" Ліонеля Мессі (7,6), форварда ПСЖ Златана Ібрагімовіча (7,6) і воротаря "Манчестер Сіті" Джо Харта (7,5).
- Я дуже радий і навіть здивований. Це показує, що ми дуже добре робили свою роботу. Для мене це велика честь очолювати список кращих, випереджаючи Мессі, Ібрагімовіча та інших великих гравців, - цитує півзахисника opovo-online.
Незважаючи на поразку "Шахтаря" в матчі з "Челсі" (2:3), Вілліан був визнаний "гравцем матчу" завдяки відмінній грі і дублю у ворота "синіх" на "Стемфорд Брідж". Раніше Вілліан був визнаний кращим у виїзному поєдинку "Шахтаря" з "Ювентусом" (1:1).
- Гра з "Челсі" в мені залишила суміш почуттів. З одного боку, мені було дуже сумно через поразку, тим більше, що пропустили вирішальний гол на останній секунді. Але в той же час я був щасливий, що ми провели велику гру, за забиті м'ячі, і те, що я був визнаний кращим на футбольному полі, - зізнався Вілліан.


Категорія: Новини європейського і світового футболу | Переглядів: 592 | Додав: Yura | Теги: Ібрагімовіч, кращим, визнали, Вілліан, Мессі | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024