Привіт   Гость Вівторок, 30.04.2024, 20:58

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Червень » 12 » Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 1
21:25
Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 1

Чемпіонат Європи до 21 року

Білорусь 2-0 Ісландія

Кривбасівець Андрій Воронков і Максим Скавиш принесли сябрам три очки у матчі-відкритті молодіжного ЧЄ-2011.
Голи Андрія Воронкова та Максима Скавиша принесли збірній Білорусі перемогу в матчі-відкриті молодіжного чемпіонату Європи-2011 в Орхусі проти Ісландії (2:0), котра догравала вдесятьох.
Команди розпочали неквапливо і попервах м'яч здебільшого перебував у середині поля. Згодом білоруси, які у стикових матчах усунули зі свого шляху італійців, дещо відтиснули суперника до його володінь та виконали кілька навісних передач до воріт Харальдура Бйорнссона, однак команда Ейолфюра Сверіссона без суєти розрядила обстановку.
Ближче до середини тайму ісландці, які вперше пробилися до фінальної стадії, спробували провести кілька атак, але особливої гостроти вони не мали. Натомість колектив Георгія Кондратьєва на 24-й хвилині створив перший небезпечний момент. Це Олександр Перепечко отримав передачу на лівому фланзі та виконав удар низом, утім його "постріл" виявився несильним і проблем для Бйорнссона не створив.
Перша половина, вочевидь, не задовольнила смаків футбольних гурманів, які розраховували побачити взяття воріт і сплеск гольової активності. Від ісландців, котрі у кваліфікації забили більше за всіх - 33 голи, швидше за все очікували чогось більшого, однак атакувального запалу до перерви вони не продемонстрували.
Після відпочинку малюнок гри суттєво не змінився. Команди, як і раніше, поводилися дуже обережно, не поспішаючи відкриватись. На 61-й хвилині ісландці могли відкривати рахунок, коли Альфред Фіннбогасон кинув у прорив Колбейна Сігторссона. Нападник "Алкмара" пробив низом у дальній кут, але засмутити Олександра Гутора йому не вдалося. Не зумів він відзначитись і за якусь мить після того, як замикав головою кутовий у виконанні Бйорна Бергманна Сігурдссона.
Переломний момент наступив на 76-й хвилині, коли сольний прохід Станіслава Драгуна в карному майданчику ісландців грубо зупинив Арон Гуннарссон, який одразу побачив червону картку. Білоруси ж заробили пенальті, що був реалізований через 60 секунд форвардом українського "Кривбасу" Андрієм Воронковим - 1:0.





Згодом острів'яни кинулися відіграватися та оголили тили, чим скористався Максим Скавиш на 87-й хвилині - 2:0.



Більше цифри на табло стадіону "Орхус" не змінювалися.


Данія 0-1 Швейцарія

Єдиний гол Джердана Шачирі приніс альпійцям перемогу у грі першого туру з господарями фіналу.
Гол Джердана Шачирі в дебюті другої половини приніс Швейцарії мінімальну перемогу в матчі, який у Данії чекали майже два роки.
Свій м'яч півзахисник "Базеля" забив на 48-й хвилині після індивідуального проходу, а спроби господарів відігратися успіху не принесли. Відсвяткувавши перемогу в стартовій зустрічі, швейцарці розташувалися на вершині турнірної таблиці групи А разом із білорусами, які в матчі відкриття переграли ісландців (2:0).
Серйозність своїх намірів гості позначили вже на третій хвилині. Шачирі отримав передачу від Адміра Мехмеда і переадресував м'яч Інносенту Емегаре, чий удар у дотик витягнув Міккель Андерсен. Данці відповіли на це пострілом Крістіана Еріксена, якому трохи не вистачило влучності після "стіночки" з єдиним номінальним нападником господарів у стартовому складі Ніки Нільсеном.
Протистояння двох десятих номерів продовжилося. Шачирі відзначився неточним ударом з-за меж штрафного, а Еріксен прорвався в чужі володіння по лівому флангу і ледь не створив гольовий момент для Башкіма Кадрії.
За малюнком гру обох команд в нападі можна було порівняти зі стрімкими рейдами на чужу територію галер вікінгів, про які всі згадали під час барвистої церемонії відкриття. Ані данці, ані швейцарці не гребували контратакуючою тактикою, під завісу тайму відзначившись гострими ударами у виконанні Шачирі та Нікі Нільсена.
А за три хвилини після відновлення зустрічі гості вийшли вперед. Шачирі отримав м'яч в 30 метрах від воріт, із властивою йому наполегливістю вклинився в чужу штрафну і змусив капітулювати Андерсена ідеальним по траєкторії діагональним ударом.



Обидві команди використовували ідентичну тактичну модель 4-2-3-1, але швейцарці виглядали впевненіше. Емегара мав шанс подвоїти перевагу, однак в останній момент його випередив Даніель Васс. Господарі, втім, не думали викидати білий прапор, тим більше що 9678 уболівальників продовжували гнати своїх улюбленців вперед.
Врятувати вечір міг капітан данців Андреас Бьелланд, однак після його удару м'яч, потрапивши у воротаря Яна Соммера, зрикошетив мимо цілі. У наступному епізоді кіпер швейцарців виручив свою команду за всіма канонами воротарського мистецтва, відбивши удар Ніки Нільсена з "другого поверху".
Тиск датчан не слабшав, і незабаром Соммер врятував гостей після удару Васса в дотик. А найкращий момент під час фінального штурму випав на долю Хенріка Дальсгора, що вийшов на заміну. Проте його "постріл" воротар відбив ногами.

Переглядів: 709 | Додав: Yura | Теги: Воронков, Білорусь, Чемпіонат Євпропи до 21 року, Швецарія, Данія, Відео голів, Ісландія, група А | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024