Привіт   Гость Вівторок, 30.04.2024, 21:35

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Червень » 19 » Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 5, останній тур групи А, відео голів
10:31
Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 5, останній тур групи А, відео голів

Після поразки від швейцарців тренер збірної Білорусі Георгій Кондратьєв дякував ісландцям, чиїми зусиллями його команда отримала місце в плей-офф.
Останній матч групового етапу фінальної стадії чемпіонату Європи серед молоді завершився для білорусів великою поразкою від збірної Швейцарії. Проте результат паралельної зустрічі між командами Ісландії та Данії (3:1) подарував команді Георгія Кондратьєва путівку в півфінал. Наставник щасливчиків дякував острів'янам за подарунок, але зазначив, що його команда була не така погана, як свідчить результат.
Головний тренер збірної Білорусі Георгій Кондратьєв:
Як я й говорив, у нашій групі зібрані рівні команди. Це підтвердив навіть наш сьогоднішній матч. Перший тайм моя команда провела в атаці дуже добре, за змістом добротний матч, але, на жаль, дві безглузді помилки призвели до голів у наші ворота.
Другий тайм до абсолютно непотрібного вилучення ми теж нормально грали, а після цього нам було вже важко діяти проти настільки технічної команди. Вона стала нас перегравати. Звичайно, програючи 0:2, і отримавши вилучення, ми розуміли, що вже не відігратися.
Ми сподівалися на ісландців. Вони просто подарунок нам сьогодні піднесли. Спасибі їм, але ми їх обіграли. Виходить, фортуна посміхається сміливим. Проаналізуємо матчі й подивимося, що позитивного можна витягти з нашої гри. Нам насамперед потрібно налагодити гру в обороні. Центральна зона у нас дуже погано грає.

Швейцарія 3-0 Білорусь


Поразка 0:3 навряд чи колись так тішила білоруську "молодіжку", адже попри це вона пробилась в півфінал завдяки перемозі ісландців у паралельному матчі.
Ситуація в групі була вкрай заплутана, і всі команди мали шанси на вихід в півфінал. Причому, і швейцарці, і білоруси за певних умов навіть при поразці могли вийти далі. Але, якщо не занурюватись у всі передматчеві варіанти, головне завдання суперників можна було охарактеризувати просто: швейцарцям - не програти, білорусам - виграти.
Першими своє почали виконувати підопічні П'єрлуїджі Тамі. Не встигли білоруси впіймати темп гри, як у їхні ворота вже був призначений пенальті за фол Олега Веретила проти Іннокента Емегари. Адмір Мехмеді чітко виконав вирок, забивши свій перший гол на турнірі. За кілька хвилин уже Емегара втратив просто неймовірний шанс, коли не поцілив у порожні ворота після видатної передачі Фабіана Фрая.
Відійшовши від шоку, білоруси почали активніше нав'язувати опонентам боротьбу в середині поля. Як наслідок, м'яч все частіше опинявся в районі карного майданчика Янна Соммера. Щоправда, прорватись за 16-метрову лінію хлопцям Георгія Кондратьєва вдавалось дуже рідко, а удари з-за меж штрафної зони були недостатньо точними.
До всіх бід білорусів додалась ще й незрозуміла помилка Єгора Филипенка, котрий наприкінці першого тайму просто подарував м'яча суперникові. Звинувачувати в цьому епізоді центральний захисник може лише себе, адже віддавати поперечний пас в тій ситуації було просто неприпустимо. В підсумку, м'яч потрапив до Мехмеді, котрий наодинці, спокійно розвернувшись, чітко пробив у кут - 2:0.
По перерві картина не особливо змінилась: швейцарці виглядали набагато гострішими, немов то їм потрібна була перемога. Щоправда, до справді небезпечних моментів справа доходила рідко. Поступово команди збавили оберти, хіба що активний Мехмеді та невгамовний Джердан Шачирі будь-що намагалися дістатися воріт білорусів. Ті, в свою чергу, вочевидь, остаточно переключили свою увагу на паралельний матч, де ісландці перемагали данців.
Навіть третій гол у їхні ворота не засмутив підопічних Кондратьєва, адже все одно друга путівка в півфінал дісталась саме їм. Господарі турніру данці таки поступились ісландцям - 1:3, а отже у особистих зустрічах мід трьома командами, що набрали по три очки, саме білоруси виявились найкращими.

Ісландія 3-1 Данія

Ісландці в драматичній та напруженій боротьбі завдали поразки господарям фінального турніру, однак пройти далі не судилося обом суперникам.
Збірна Ісландії здолала в завершальному матчі групи А Данію (3:1), зупинившись на відстані одного гола від півфінальної стадії. Поразка ж господарів фінального турніру ЧЄ-2011 поставила хрест на їхніх шансах продовжувати боротьбу.
Данці з перших хвилин почали гостро атакувати ісландців і були близькими до відкриття рахунку. Особливо на стартовому відтинку запам'ятався удар Крістіана Еріксена із гострого кута, але Харальдур Бйорнссон урятував свою команду.
Ближче до середини тайму команда Ейолфюра Сверіссона, яка в двох попередніх матчах поступилася Білорусі (0:2) та Швейцарії (0:2), відсунула загрозу від своїх володінь і ледь не вийшла вперед. На 21-й хвилині Еггерт Йонссон виконав штрафний, м'яч після рикошету вже було летів у ворота, але лише блискуча реакція кіпера Міккеля Андерсена завадила голу.
Не бажаючи миритися з роллю другого номера, данці під потужну підтримку домашньої публіки перехопили ініціативу та заходилися знову шукати щастя а атаці. В одному з епізодів забивати мав Нікі Білле Нільсен. Нападник "Нордшелланда" замикав простріл Майка Єнсена з правого флангу, але примудрився не поцілити в порожні ворота після того, як Бйорнссон задалеко вийшов уперед.
Після відпочинку хлопці Кельда Бордінггора дещо втратили пильність і розплата за розслабленість не змусила себе довго чекати. Першим дзвіночком для них став дальній удар Йолтура Вальгардссона, з яким Андерсен упорався. Втім, на 58-й і 60-й хвилинах кіпер господарів був змушений-таки капітулювати - перші голи ісландцям у турнірі принесли відповідно Колбейн Сігторссон і Біркір Б'ярнасон.
Загостривши інтригу, ісландці просто стали нестримними. Здалося, до них нарешті повернулося гольове чуття, яке допомогло їм стати найрезультативнішою командою відбірного циклу. Раз за разом острів'яни розрізали оборону Данії кинджальними випадами, але до заповітного гола, який приніс би путівку в півфінал, їм не вистачало якоїсь дещиці. Натомість, своїм шансом чудово розпорядились данці, які скоротили відставання на 81-й хвилині зусиллями Башкіма Кадрії. Але не довго раділи трибуни "Ольборга", адже розрив на другій компенсованій хвилині збільшив Йолтур Вальгардссон.
Якби ісландці зуміли забити четвертий гол, то гарантовано пройшли б далі, адже в паралельному поєдинку лідер групи А Швейцарія взяла гору над Білоруссю з рахунком 3:0. Але такого - неймовірного - сценарію вболівальники не побачили. В підсумку Ісландія з високо піднятою головою сходить із турнірної дистанції, вибивши з нього заодно й Данію.



Переглядів: 823 | Додав: Yura | Теги: Чемпіонат Євпропи до 21 року, 18.06.2011, Швецарія, Данія, Відео голів, Ісландія, група А, Білорусь | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024