Привіт   Гость Вівторок, 30.04.2024, 12:40

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Червень » 23 » Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 7 - півфінали. Білорусам не вистачило кількох хвилин щоб зіграти у фіналі
21:40
Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 7 - півфінали. Білорусам не вистачило кількох хвилин щоб зіграти у фіналі

В фіналі зіграють Іспанія та Швейцарія

Іспанія 3-1 Білорусь (ПДЧ)

У першому півфінальному поєдинку підопічні Луїса Мільї завдяки дублю Адріана Лопеса та голу Хеффрена лише у додатковий час обіграли однолітків з Білорусі.
У першому півфінальному поєдинку молодіжного ЧЄ-2011 збірна Білорусі ледве не створила головну сенсацію турніру, впустивши переможний рахунок у зустрічі з головним фаворитом змагання командою Іспанії на 89-й хвилині, коли гол Адріана Лопеса перевів гру в додатковий час. Зрештою, ше один влучний удар нападника "Депортиво" та гол Хеффрена принесли піренейцям перемогу.
У цьому році, а саме 28 березня, суперники вже зустрічалися в товариському матчі в Алькала-де-Енаресі, де була зафіксована нічия 1:1. Гості врятувалися від поразки на 77-й хвилині, коли Дмитро Рекіш відповів на гол Даніеля Парехо, що відзначився десятьма хвилинами раніше. Звичайно, двобій у Віборзі мав зовсім інший рівень напруги.
Уже з перших хвилин підопічні Луїса Мільї притисли білорусів до власного карного майданчика та почали плести мережива своїх атак біля володінь Олександра Гутора. Утім, команда Георгія Кондратьєва дуже уважно грала в захисті, дозволивши іспанцям завдати першого удару в напрямку воріт лише на 11-й хвилині. Це Хуан Мата пробив з лінії штрафної, але м'яч пройшов трохи вище поперечини.
Номінальні господарі й надалі продовжували володіти ігровою ініціативою, створивши декілька чудових нагод засмутити суперника. Так, на 26-й хвилині подачу Дідака Віли, котрий у цей час виглядав найактивнішим у складі піренейців, ледве не замкнув найкращий бомбардир команди Адріан Лопес. Трохи згодом в ефектному стрибку голкіпер збірної Білорусі врятував партнерів після удару головою Андера Еррери, який відгукнувся на навіс Ікера Муньяїна.
Намагалися іспанці перевірити пильність Гутора й "пострілами" з дальньої відстані, але Вілі та Лопесу бракувало влучності. Ближче до перерви білорусам вдалося перевести гру в центр поля та кілька разів дійти до штрафного господарів. А перший же удар по воротах Давіда де Хеа виявився результативним. На 38-й хвилині після вкидання ауту форвард криворізького "Кривбаса" Андрій Воронков виграв боротьбу в опікуна та в падінні пробив у дальній від голкіпера кут - 1:0.

Одразу після відпочинку підопічні Мільї організували справжній штурм воріт білорусів. Спочатку поруч із дальньою стійкою пробив Мартін Монтоя, а на 54-й хвилині Лопес після флангової передачі Віли влучив у стійку. Як виявилося згодом, нападник "Депортиво" ледве не став головним антигероєм зустрічі, адже протягом кількох хвилин згаяв кілька гольових моментів. Так, в одному з епізодів він обіграв Єгора Филипенка та без перешкод пробивав по воротах із близької відстані, але шкіряний пройшов трохи вище поперечини. А на 57-й хвилині Лопес не зміг реалізувати вихід сам на сам із Гутором, влучивши у голкіпера.
Аби освіжити гру своєї команди Мілья вдався до замін, випустивши на поле Хеффрена, Дієго Капеля та трохи згодом Бояна Кркича. Проте бажаного підсилення цей хід приніс лише наприкінці основного часу. За хвилину до завершення Лопес зрівняв рахунок після передачі Хеффрена та перевів гру в додатковий час.

Після невеличкої перерви картина на полі особливо не змінилась: іспанці тримали м'яч та виглядали набагато гострішими, а підопічні Кондратьєва намагалися грати на контратаках. Доля поєдинку вирішилася на останній хвилині першого екстра-тайму, коли втомлений захист білорусів упустив на фланзі Капеля. Той влучно навісив на голову Лопеса, що забив свій п'ятий м'яч на турнірі.
Всі питання стосовно переможця двобою на 113-й хвилині зняв Хеффрен, якому вдався ефектний удар у верхній кут воріт - 3:1.



Швейцарія 1-0 Чехія (ПДЧ)

Найнудніший матч який я коли небудь бачив

Єдиний гол, який хавбек збірної Швейцарії Адмір Мехмеді забив наприкінці додаткового часу у ворота чехів, подарував їй путівку до фіналу.
Швейцарія продовжила свою переможну ходу на чемпіонаті Європи серед молоді. Як і в трьох попередніх матчах, вона зберегла свої ворота в недоторканості, завдяки чому єдиний гол, котрий вже в додатковий час записав на свій рахунок Адмір Мехмеді, приніс команді путівку до фіналу.
Напередодні матчу в Хернінгу наставник швейцарців П'єрлуїджі Тамі попереджав своїх підопічних, аби ті забули про успіхи групового раунду. "Уся увага - наступному поєдинку. Збірну Чехії я ще до початку турніру називав одними з його фаворитів, але, гадаю, двобій вийде рівним. Все-таки ми прогресували від туру до туру", - ділився своїми думками тренер.
Перші хвилини, довели правильність прогнозів Тамі. Суперники йшли вперед обережно, перш за все турбуючись про надійність власних тилів. Істотної переваги однієї з команд не спостерігалося. На полі точилася позиційна боротьба, і складалося враження, що кожен із супротивників чекає на помилку іншого.
На 5-й хвилині про себе нагадав хавбек швейцарської збірної Джердан Шачирі, проте його підступному пострілу бракувало влучності. Так само на 26-й хвилині пробив повз ворота і чеський капітан Боржок Дочкал, непогано приклавшись до м'яча метрів з 23-х.
Ці моменти стали чи не найнебезпечнішими у першій половині гри. Більше того, до перерви жодна з команд так і не завдала бодай одного удару в площину воріт. Півфіналісти явно ризикувати не збиралися, їхні захисники діяли просто і без зайвих проблем зводили нанівець зусилля атакуючих ланок. Показовим виглядало і відсоткове співвідношення володіння м'ячем: швейцарські 51% проти чеських 49%.
Початок другого тайму вийшов цікавим. Варто було команді Якуба Доваліла проявити винахідливість в атаці, як відразу стала гаряче біля воріт Янна Соммера. Це той таки Дочкал, чий дубль приніс чехам перемогу в стартовому турі над українцями, хитрою передачею за спини оборонців вивів на оперативний простір Лібора Козака. Утім, належного завершення комбінація не отримала: форвард заметушився й спрямував м'яч на трибуни.
У складі швейцарців активністю відрізнявся всюдисущий Шачирі. Він постійно відкривався, відходив назад, виконував стандарти, але - марно. Істотних дивідендів маневри 10-го номера не приносили. Так, підопічним Тамі вдалося перемістити лінію фронту ближче до воріт суперника, проте на завершальній стадії усі їхні атаки захлиналися у насичених захисних редутах збірної Чехії.
Першим шанс врятувати своїх партнерів отримав Соммер. Після простріла Мілана Черни і скидки Томаша Пекгарта на ударній позиції опинився Лукаш Ваха, але застати голкіпера зненацька своїм несильним пострілом не зміг. Швейцарія відповіла спробою Адміра Мехмеді, втім, і він програв двобій воротарю.
Подарувати Швейцарії путівку до фіналу та квиток до олімпійського Лондону ще до закінчення основного часу міг невгамовний Шачирі. Його удар із-за меж карного майданчика на 88-й хвилині здавався бездоганним, але стійка, в яку влучив м'яч, була іншої думки...
Додаткові 30 хвилин, м'яко кажучи, не містили великої кількості небезпечних моментів, але серії пенальті, до якої начебто котився матч, глядачі так і не побачили. На 114-й хвилині Фортуна посміхнулася Мехмеді, який з 25 метрів примудрився влучити у самісенький кут воріт Вацліка.

Чехи, звісно, кинулися відіграватися, але вдруге поспіль стати авторами справжнього футбольного дива їм не вдалося. Швейцарія втримала переможний рахунок і тепер у суботу у фіналі зустрінеться з Іспанією. В той самий день Чехія посперечається за третю сходинку, а з нею і за путівку на Олімпійські ігри з Білоруссю.

Переглядів: 724 | Додав: Yura | Теги: Іспанія, Швейцарія, Білорусь, Чемпіонат Євпропи до 21 року, Чехія, 22.06.2011 р., Відео голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024