Привіт   Гость Вівторок, 30.04.2024, 20:35

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Червень » 14 » Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 3, відео голів
20:31
Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 3, відео голів
Чемпіонат Європи до 21 року

Швейцарія 2-0 Ісландія

М'ячі Фабіана Фрая та Іннокента Емегари в першому таймі схилили чашу терезів на бік альпійців, котрі із шістьма очками очолили групу А.
Збірна Швейцарії здобула другу перемогу на фінальному турнірі в Данії, здолавши в рамках групи А Ісландію завдяки "сухим" голам Фабіана Фрая та Іннокента Емегари.
Щойно розпочався матч, як ісландський голкіпер Харальдур Бйорнссон змушений був виймати м'яч із сітки. Це Фрай на першій хвилині отримав передачу на правому краю карного майданчика та холоднокровно пробив низом.

Через дев'ять хвилин альпійці мали чудову нагоду подвоїти перевагу, коли Джердан Шачирі, автор перемоги своєї команди в попередньому матчі з господарями турніру данцями (1:0), прорвався правим флангом, обіграв кількох опікунів і пробив на дальню стійку - Бйорнссон продемонстрував чудову реакцію.
Забитий гол помітно підняв бойовий дух команди П'єрлуїджі Тамі, яка невтомно плела мережива своїх атак біля володінь острів'ян. Останні ж поки що виглядали тінню самих себе та нічим не нагадували команду, що забила у кваліфікації найбільшу кількість голів - 33. Ісландці здебільшого покладалися на "постріли" здалеку.
Тим часом у середині тайму показати майстерність Бйорнссона змусив уже Граніт Джака, який пройшов центром до штрафного та потужно бив під поперечину. Те, що не вдалося півзахиснику "Базеля", на 40-й хвилині надолужив Емегара. Форвард "Грассхоппера" отримав пас біля лівого краю штрафного та "вистрелив" низом. Бйорнссон спробував було перешкодити голу, але м'яч перескочив через його ногу та спокійно влетів у сітку.
На другу половину швейцарці дещо збавили темп, акцентувавши увагу на збереження переваги. Перебравши ініціативу до своїх ніг, ісландці, котрі у стартовому поєдинку поступились білорусам (0:2), почали планомірно торувати шлях до воріт Янна Соммера. Господарі ж побачили, що їхня оборона потихенько розхитується, і вирішили відвести загрозу від власних володінь. Їхня ставка знову була зроблена на атаку.
У результаті чергового загострення ситуації розрив збільшувати міг Емегара, якого у прорив по лівому фланзі кинув Шачирі, але Бйорнссон у стрибку врятував свої ворота. Під кінець тайму команда Ейолфюра Сверіссона мала кілька нагод, однак втілити їх у голи не спромоглася, і таким чином поставила хрест на своїх шансах у турнірі. Швейцарія ж здобула максимум очок у двох матчах групи А.
Данія 2-1 Білорусь


Господарі турніру здобули вольову перемогу, а Ніколай Йоргенсен став справжнім героєм матчу, заробивши пенальті та забивши гол, що в підсумку став переможним.
Ніколай Йоргенсен став головним фактором вольової перемоги господарів турніру. У першому таймі він заробив пенальті, а після перерви забив просто фантастичний гол, котрий став переможним.
Зазнавши мінімальної поразки в стартовому матчі проти швейцарців, датчани мусили здобувати перемогу, щоб продовжити реальну боротьбу за вихід в півфінал. Тому вони прогнозовано активніше розпочали гру, напосівши на оборону білорусів з перших хвилин. Утім, володіння м'ячем тривалий час не приносило жодних дивідендів амбіційним нащадкам вікінгів.
Підопічні ж Григорія Кондратьєва, в свою чергу, дисципліновано оборонялись та поступово налагоджували контргру. Кілька разів гості організовували непогані виступи на флангах, але успіху досягли завдяки стрімкій контратаці по центру. Отримавши класний пас із глибини, Дмитро Бага вискочив віч-на-віч із голкіпером, легко обіграв того і відправив м'яча у ворота.
Утім, перевагу білоруси втримували зовсім недовго. Вже через дві хвилини датчани здобули право на пенальті, коли Михайло Сіваков збив Ніколая Йоргенсена. Крістіан Еріксен вирок виконав зовсім невдало, однак сам і добив м'яча у сітку після сейва Олександра Гутора.
Швидкий "камбек" надихнув господарів чемпіонату на подальші подвиги.
Тиск на редути білорусів зростав із кожною хвилиною. Мали нагоди Нікі Білле Нільсен, Майк Єнсен і той таки Еріксен. Відчувалось, що довго відбиватись гості не зможуть, і зрештою вони пропустили. Просто фантастичний прохід співавтора першого гола Ніколая Йоргенсена завершився розкішним ударом - без шансів для Гутора.
Тепер прийшла черга данців демонструвати свої навики контргри. Білоруси пішли вперед великими силами, залишаючи достатньо вільного простору в тилу. Кілька разів господарі були близькими до того, щоб організувати третій гол, проте і двох вистачило їм для вольової перемоги. Таким чином, данці зрівнялись із білорусами за кількістю очок та значно підвищили свої шанси на вихід в плей-офф.


Переглядів: 726 | Додав: Yura | Теги: група А, Ісландія, Відео голів, 14.06.2011, Данія, Швецарія, Чемпіонат Євпропи до 21 року, Білорусь | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024