Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 05:56

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Лютий » 11 » Браун Ідейє - чемпіон Африки 2013. ВІДЕО.
12:20
Браун Ідейє - чемпіон Африки 2013. ВІДЕО.
 
Нігерія 1-0 Буркіна-Фасо








Вони починали для себе турнір особистою зустріччю. Тепер збірним Нігерії та Буркіна-Фасо належало урочисто його закрити - фінальним поєдинком. У матчі, який почався із запізненням на 30 хвилин, вирішальний внесок зробив Сандей Мба.

Сенсаційна команда Поля Пута відігралась у стартовому матчі поточного Кубка Африки на останніх навіть не хвилинах, а секундах. Бельгійський тренер забанений у себе на батьківщині за договірні матчі. Неймовірне спокутування може настати вже сьогодні на африканському континенті. Сенсаційна, та що там, казкова збірна Буркіна-Фасо на шляху до фіналу вибила таких місцевих грандів, як команду Гани. Причому зламала навіть опір суддів, яких дискваліфікували за відверту допомогу "чорним зіркам".

Нігерійці в історії протистоянь з "жеребцями" практично завжди були переможцями. Зрештою, перша втрата очок трапилась з ними на груповому етапі КАН-2013. Покращити статистику їм мав допомогти нападник київського "Динамо" Браун Ідейє, який вийшов зі старту. Однак восьмий номер "суперорлів" кілька разів фатально схибив. У першому таймі замість у порожні ворота відправив снаряд вище, а у другому не зумів підставити ногу під ідеальний простріл Муси і з воротарського майданчика відправив кулю повз рамку.

Зрештою, Ідейє гарно зарекомендував себе у відборі, багато працював на офенсивні дії і почав гольову атаку, яку завершив у відмінному стилі Сандей Мба, герой чвертьфінального матчу з Кот-д"Івуаром. Гол півзахисника, котрий виступає на батьківщині знову став вирішальним і приніс третій в історії Кубок Африки. Востаннє подібне свято на нігерійській вулиці вирувало у далекому 1994-му. "Суперорли" дійсно були найсильнішими на турнірі і заслужено тріумфували. Як бонус, тепер команда Стівена Кеші зіграє ще й на Кубку Конфедерацій.

1-0 Мба (40 хв.)

Огляд матчу

Категорія: Новини європейського і світового футболу | Переглядів: 575 | Додав: Yura | Теги: Ідейє, чемпіон, браун, Огляд, відео, матч, гол, Фінал, 2013, африка | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024