Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 12:58

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Листопад » 16 » Чемпіонат Світу 2014. Плей-офф. Бразилія стає ближчою. 15.11.2013 р.
00:02
Чемпіонат Світу 2014. Плей-офф. Бразилія стає ближчою. 15.11.2013 р.
 
Україна 2-0 Франція








Історична перемога головної команди нашої країни над французами з комфортним рахунком відкриває їй можливість за 3 дні вийти на Чемпіонат світу.

Михайло Фоменко обрав найбільш звичний склад з числа тих футболістів, яких він використовував протягом відбіркового циклу. Виняток може становити хіба що Денис Гармаш, який, втім, вже тривалий час травмований. Не було особливих проблем і у наставника гостей Дідьє Дешама. Зокрема, приїхала до Києва і головна «зірка», основний претендент на звання кращого футболіста року − Франк Рібері. Але ні йому, ні його відомим у всій Європі партнерам не вдалось хоча б раз засмутити Андрія Пятова. У першому таймі господарі з 11-ти представників Прем’єр-ліги контролювали хід подій і були ближчими до голу, але на перерву суперники пішли за рахунку 0:0.

Після відпочинку активніше заграли екс-чемпіони світу, але і до збільшення швидкостей команда у жовтій формі виявилась готовою. Потім стався один з ключових епізодів зустрічі: багатоходова комбінація українців, яка розпочалась на лівому фланзі, досягла центру штрафного майданчику, де по черзі могли бити Тарас Степаненко та Едмар, але вирішальним став дотик Романа Зозулі. Нападник «Дніпра» за 20 хвилин став причиною другого голу у ворота трикольорових. Він втік від Лорана Кощельни, і той порушив правила неподалік від своїх воріт, і Андрія Ярмоленко реалізував пенальті. Між цими голами Пятов нейтралізував вихід сам на сам з боку Саміра Насрі, а також відбив кілька підступних дальніх ударів. Нарешті ще одне загострення ситуації сталось у компенсований час. Тоді антигерой французів Кощельни вдарив Олександра Кучера, за що побачив пряму червону картку. Але сам Кучер також протягом 3-х хвилин пішов відпочивати достроково: другий «гірчичник» у захисника «Шахтаря» за зрив небезпечної атаки. Зрештою Україна виграла з переконливим рахунком 2:0 і зараз розглядається вже вагомим фаворитом даної пари.

Склад збірної України: Пятов, В. Шевчук, Кучер, Хачеріді, Федецький, Степаненко, Ротань, Едмар (Безус, 76), Коноплянка (Гусєв, 90+2), Ярмоленко, Зозуля (Селезньов, 86).

1-0 Зозуля (61 хв.)
2-0 Ярмоленко (82 хв. - пенальті)

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Світу 2014 | Переглядів: 477 | Додав: Yura | Теги: Бразилія, світу, відео, Франція, чемпіонат, 2014, україна, Плей-офф, 15.11.2013, 2-0 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024