Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 19:08

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 1 » Кубок України. 1\8 фіналу. "Говерла", "Ворскла", "Іллічівець", та "Металіст" покидають турнір. 31.10.2012 р. ВІДЕО.
09:58
Кубок України. 1\8 фіналу. "Говерла", "Ворскла", "Іллічівець", та "Металіст" покидають турнір. 31.10.2012 р. ВІДЕО.












Після матчів 1/8 фіналу Кубка України турнірний шлях продовжують 7 представників Прем’єр-ліги та головний кандидат на повернення до неї.
Ніхто з представників нижчих ліг не зміг подолати більш рейтингову команду. Однак при цьому великої різниці, яка б спричинила легку прогулянку для старших за класом, жодного разу не трапилось. Менше усього зусиль знадобилось «Волині», що забивала на початку кожного з таймів. Голів Даніеля Суботіча та Саші Стевича, якого давно не було у складі лучан, виявилось цілком достатньо. За приблизно тим же сценарієм «Севастополь» довів перевагу у Тернополі над місцевою «Нивою» завдяки гольовому «дублю» Володимира Коваля. Це була єдина зустріч без представників Прем’єр-ліги.
Лише мінімально обігравали супротивників «Арсенал» та «Чорноморець». Причому киян виручив Олександр Кобахідзе, якого Леонід Кучук вчасно випустив на заміну. Грузинський легіонер зумів опинитись у потрібному місці і зіграти на добиванні. Голу Сергія Політила не вистачило одеситам, і лідер Другої ліги «Украгроком» зі свіжими силами після перерви відновив рівновагу. І все ж клас гостей дався взнаки. Еліс Бакай вдруге за останні матчі забиває вирішальний м’яч.
Єдина «велика» перемога ігрового дня зафіксована в Ужгороді. «Шахтар» добився продовження тріумфальної виграшної серії на внутрішній арені лише у другому таймі завдяки 4-м голам усіх бразильців, які перебували у той час на полі. Були ще два пенальті у різні ворота. Але вони не мали однакового ефекту. Джорді Лопез був переконливим і не деякий час загострив ситуацію на полі, зрівнявши рахунок. А от Генріх Мхітарян трохи втратив гольове чуття і програв свою дуель Антону Яшкову. Втім, пізніше «гірники» додали у швидкості, забиваючи кожні 10 хвилин.
Мірча Луческу випустив на заміну Фернандіньо та Вілліана, які внесли злам у хід гри. Не меншим провидцем був і Хуанде Рамос. Після безгольового першого тайму іспанець кинув у бій Матеуса. Саме він забив здалеку перший гол, а потім зі ще одним гравцем з лави запасних Євгеном Селезньовим допомогли поставити крапку у матчі Джуліано. Однак між цими взяттями воріт Ян Лаштувка потягнув пенальті від Костянтина Ярошенка. Тому саме цей епізод можна назвати ключовим у зустрічі.
Поєдинок у Полтаві був під загрозою зриву через наслідки сильної зливи. Однак Віталій Романов прийняв рішення все ж вивести команди на поле. Тут було два різних тайми. У першій половині гол вже на 35-й секунді Олега Гуменюка дещо деморалізував господарів, і «Таврія» зусиллями Маріна Любічіча та Сергія Назаренка довели відрив до «великого». Втім, «Ворскла» знайшла у собі сили продовжувати боротьбу і після перерви скоротила відставання до одного м’яча. Для цього постарались Роман Безус, у якого вийшов чудовий дальній «постріл», та Євген Буднік після подачі з кутового. Підопічні Сергія Свистуна мали ще півгодини у розпорядженні, але врятувати зустріч не змогли.
Нарешті, найбільш драматичний матч відбувся у Львові. «Металіст» вийшов з найбільшою кількістю резервістів серед усіх команд даної стадії змагань. Попри це, саме харків’яни змогли заробити для себе більшість (у середині другої 45-хвилинки за два попередження було вилучено Ігоря Озарківа) і досить швидко її реалізувати. Навіс Едмара не зіпсував Джонатан Крістальдо. «Карпати» знайшли сили відігратись − індивідуально постарався Семір Штіліч, а потім і вирівняти чисельні склади (на два «гірчичники» напрацював В’ячеслав Шарпар). З’ясування переможця відклалось на додаткові 30 хвилин. Ігрову перевагу господарів (а у цьому переконують два влучання у каркас воріт «Металіста», а також постійна робота Владіміра Дішленковича) втілив у вирішальний гол Леван Кенія − і тут не обійшлось без гольової заміни. Таким чином, команда Мирона Маркевича другий рік поспіль сходить з кубкової дистанції в 1/8 фіналу Кубка України.




31 жовтня, середа

«Шахтар» Свердловськ 0−2 «Волинь» Луцьк


«Авангард» Краматорськ 0−1 «Арсенал» Київ
Огляд матчу


«Ворскла» Полтава 2−3 «Таврія» Сімферополь
Огляд матчу 


«Украгроком» Головківка 1−2 «Чорноморець» Одеса


«Дніпро» Дніпропетровськ 2−0 «Іллічівець» Маріуполь
Огляд матчу 


«Нива» Тернопіль 0−2 «Севастополь»


«Говерла» Ужгород 1−4 «Шахтар» Донецьк
Огляд матчу 


«Карпати» Львів  2-1 (д.ч.)  «Металіст» Харків 
Огляд матчу 





Жеребкування наступної стадії − 1/4 фіналу Кубка України − пройде в четвер, 1 листопада. Початок о 16:30. Трансляція на телеканалі «Футбол».

Категорія: Кубок України | Переглядів: 608 | Додав: Yura | Теги: Говерла, Іллічівець, відео, кубок, 18, 31.10.2012, Металіст, Ворскла, Фінал, України | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024