Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 05:51

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2014 » Березень » 27 » Кубок України 2013-2014. "Славутич" пройшов в півфінал. ВІДЕО.
14:53
Кубок України 2013-2014. "Славутич" пройшов в півфінал. ВІДЕО.

Славутич 1-1 Нива

(4-3 пен)

 

 

 

 

 

 

 

Хоча грали команди різних ліг, але фаворитом вважався нижчий за рангом «Славутич», адже повноцінна підготовка цієї команди виглядала контрастом до «Ниви», яка кілька днів тому пересвідчилась, що вона продовжує виступи, після чого тільки змогла приступити до тренувань. Перші хвилини це підтвердили, але у цілому вони були оманливими. Стартовий штурм господарів завершився логічним втіленням переваги у гол Олега Тарасенка. Він вдало підключився на розіграш кутового.

Згодом ситуація на полі вирівнялась, і досвід гостей почав даватися взнаки. Сприяв цьому і зменшений темп гри. Постійної тривоги не спостерігалось біля жодних воріт, і черкащани вже готувались святкувати перемогу. Однак несподівано на 5-й компенсованій хвилині «Нива» поставила очікуваний тріумф суперника під сумнів. Це Олександр Семенюк здалеку влучив у «дев’ятку». Додатковий час результату не змінив. Не могла вплинути на рахунок і чисельна більшість «Ниви», адже після вилучення Дениса Фаворова практично одразу овертайм завершився. А от у серії пенальті Фортуна посміхнулась господарям. На один їхній незабитий пенальті капітаном команди Вадимом Гонщиком гості відповіли двома хибами від недавнього рятівника Семенюка та кращого бомбардира команди Ігоря Мельника. Таким непростим був вихід представника Другої ліги «Славутича» до півфіналу Кубка України.

1-0 Тарасенко (12 хв.)

1-1 Семенюк (90+5 хв.)

Огляд матчу



 

Категорія: Кубок України | Переглядів: 513 | Додав: Yura | Теги: Славутич, Огляд, відео, кубок, піфінал, 2014, гол, 2013, України | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024