Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 16:32

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Травень » 9 » Кубок України. Півфінал. "Савастополь" не зміг пройти чемпіона. 08.05.2013 р. ВІДЕО.
08:41
Кубок України. Півфінал. "Савастополь" не зміг пройти чемпіона. 08.05.2013 р. ВІДЕО.
 
Севастополь 2-4 Шахтар






Обидві команди вийшли у близьких до бойових складах. У господарів втратою можна вважати травму форварда Сергія Кузнецова, у гостей − відсутність захисника Ярослава Ракіцького. Затишний севастопольський стадіон вміщує близько 6-ти тисяч вболівальників, і аншлаг на ньому − ознака не лише ігор такого рангу. Саме трибуни і гнали улюбленців вперед. Цей аспект зробив матч дуже видовищним, але знизив шанси господарів. Справа у тому, що кримський колектив досить переконливо виглядав на чужій половині поля, але був не готовий до втрат м’яча та швидких переміщень суперника. Саме тому за перші 20 хвилин «гірники» двічі знаходили вільні зони у центрі оборони господарів. У першому випадку Фернандіньо вивів Луіса Адріано сам на сам, і форвард не залишив шансів Олегу Чуваєву. Згодом вже Дуглас Коста організував побачення з голкіпером одразу двом своїм партнерам: Тайсон не був жадібним і вивів на порожні ворота Генріха Мхітаряна.
«Севастополь» ще до другого пропущеного м’яча виконав 6 кутових, а до перерви не тільки всерйоз загрожував Андрію Пятову, який рятував партнерів після ударів Сергія Ткачова та Дениса Кожанова (ще раз Олександр Ковпак пробив у поперечину). Але і скоротив відставання фірмовим ударом лівою ногою здалеку від Ткачова. На початку другого тайму інтрига знову дещо поменшала, коли Тайсон вдруге віддав результативний пас на Мхітаряна. Донеччани знову забили з центральної зони. Зовсім зникли сумніви щодо підсумку зустрічі, коли Мхітарян виступив асистентом для Луіса Адріано. Саме ці двоє гравців оформили по гольовому «дублю». Не схотів від них відставати і Ткачов, зробивши своїм другим м’ячем сценарії обох таймів ідентичними − 2:4. Причому саме півзахисник «Севастополя» міг дістатись хет-трику, однак Пятов не дозволив цього.

0-1 Л. Адріано (9 хв.)
0-2 Мхітарян (19 хв.) 
1-2 Ткачов (37 хв.) 
1-3 Мхітарян (53 хв.) 
1-4  Л. Адріано (65 хв.) 
2-4 Ткачов (71 хв.) 

Огляд матчу


 

Категорія: Кубок України | Переглядів: 538 | Додав: Yura | Теги: Огляд, відео, кубок, матч, 08.05.2013, Шахтар, гол, Савастополь, України, Півфінал | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024