Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 18:25

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Грудень » 26 » Курченко: - хочу щоб на нашому стадіоні звучав гімн Ліги чемпіонів.
10:12
Курченко: - хочу щоб на нашому стадіоні звучав гімн Ліги чемпіонів.











Сергій Курченко зробив першу офіційну заяву.

Повний текст

"Я народився і виріс в Харкові і є великим вболівальником ФК "Металіст".
Я вдячний А. Ярославському за те, що він зробив для розвитку нашого клубу і в цілому для українського футболу. Я вдячний А. Ярославському за те, що він взяв клуб, коли він перебував у Першій Лізі і переживав найгірші часи, і за сім років свого президентства 6 років поспіль виграв бронзові медалі чемпіонату України, а в минулому році команда дійшла до 1/4 Ліги Європи.
Сьогодні я став власником ФК "Металіст". Угода відбулася на ринкових взаємовигідних умовах. Олександр Ярославський отримав високу компенсацію, а я отримав те, про що мріяв з дитинства, футбольний клуб "Металіст".
Я прекрасно розумію, що сьогодні всіх вболівальників хвилює одне питання: що буде з нашою командою? Може з мого боку це буде нескромно, але своїми амбіціями я хочу поділитися з уболівальниками.
Я не хочу дивитися в спину донецькому "Шахтарю" і київськиму "Динамо", я не хочу щороку святкувати, що ми завоювали бронзові медалі Чемпіонату України. Я хочу, щоб на нашому стадіоні лунав гімн Ліги Чемпіонів. Наша мета упродовж трьох років виграти золото Чемпіонату, а на протязі п'яти років, привезти до Харкова європейський трофей. Я переконаний, що разом з вболівальниками ми будемо завойовувати трофеї, а найголовніше, одержувати задоволення від гарної гри.
Як ви знаєте на реконструкцію стадіону "Металіст" було витрачено 100 млн. доларів, 30 млн. $ витратив А. Ярославський, а 70 млн. $ було виділено з міського бюджету. У конфлікті між міською владою та Олександром Ярославським я не брав ніякої участі, але хочу поділитися баченням, якою я бачу вихід із ситуації. Найближчим часом я зроблю офіційну пропозицію міській владі викупити їхню частку і стати 100 відсотковим власником стадіону, а щоб вони витратили всі ці кошти на потреби міста та області.

 Дякую за увагу.


Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 543 | Додав: Yura | Теги: Чемпіонів, хочу, Металіст, гімн, стадіон, Курченко, ліга, звучав | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024