Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 14:27

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 1 » Ліга Чемпіонів. 3 відбірний раунд. "Динамо" мінімально переграло голандців. 31.07.2012 р. ВІДЕО.
08:36
Ліга Чемпіонів. 3 відбірний раунд. "Динамо" мінімально переграло голандців. 31.07.2012 р. ВІДЕО.

 
Динамо 2-1 Фейєнорд






У першому таймі господарі поля не мали користі з територіальної ініціативи. «Динамо» могло відкрити рахунок після прострілу Андрія Ярмоленка, коли один із захисників зрізав м’яч у свої ворота, але голкіпер не підвів. Натомість Максиму Ковалю довелось вступати у гру значно частіше, оскільки голландці ледь не кожен випад на чужу половину поля завершували ударами з дальньої відстані і дуже часто робили це майстерно. Задля зміни на краще гри підопічних Юрій Сьомін у перерві змінив Ніко Краньчара на Олега Гусєва. Це принесло користь, але не одразу.
Розпочався другий тайм із контратаки «Фейеноорда», яку після пасу з лівого флангу від Лекса Іммерса завершив Рубен Схакен − цей гравець скористався помилкою Горана Попова зі створенням офсайду, а також невчасним падінням Бетао. Пропущений гол вдома завжди недоречний, але він зіграв позитивну роль на перетворенні «Динамо» у значно більш боєздатну одиницю. Хоча зі швидким голом у відповідь киянам трохи пощастило. Штрафний від Мігеля Велозу завершився непорозумінням голкіпера з Іммерсом на виході, і від спини останнього м’яч перетнув лінію воріт. Потім настав час Брауна Ідейе, у якого у день гри народився син. Нігерієць забив головою, відгукнувшись на навіс Гусєва. Щоб стати справжнім героєм, Ідейе не вистачило холоднокровності у ще двох практично стовідсоткових нагодах. Таким чином, до Голландії «динамівці» вирушають із мінімальним гандикапом.

0-1 Схакен (49 хв.)
1-1 Іммерс (56 хв. - автогол)
2-1 Браун (69 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 669 | Додав: Yura | Теги: 31.07.2012 р., раунд, відбірний, динамо, відео, ліга, Чемпіонів, переграло, голів, мінімально | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024