Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 13:27

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Вересень » 19 » Ліга Чемпіонів. Група А. Як "фанера" над Парижем. ВІДЕО.
08:57
Ліга Чемпіонів. Група А. Як "фанера" над Парижем. ВІДЕО.


  
ПСЖ 4-1 Динамо





Після великої перемоги "ПСЖ" над "Динамо" Карло Анчелотті відмітив, що добре підготувався до матчу, а Юрій Сьомін заявив: "Ми зіграли не у свою силу".
Головний тренер " ПСЖ" Карло Анчелотті:
Я дуже радий. Стартові матчі ніколи не бувають легкими, але ми були добре готові до гри і суворо дотримувалися тактики. Особливо в плані темпу і якості гри мені сподобався перший тайм. Здорово зіграли нападаючі, які високо пресингували київських захисників. "Динамо" - не найсильніший клуб в Лізі чемпіонів, але ми перемогли не тому, що суперник зіграв погано, а тому що показали класний футбол. Тепер нас чекає "Порту", команда більш високого рівня. Але розпочати турнір з перемоги було дуже приємно.
Головний тренер "Динамо"  Юрій Сьомін:
До 20-ої хвилини ми грали гідно. Програли сьогодні, тому що провалили наступні десять хвилин. Найобразливіше, що, як і в недавній грі з "Шахтарем", знову двічі пропустили після розіграшу "стандартів". Я не став би тут винити когось конкретно - програла команда.
На жаль, в стартовому матчі Ліги чемпіонів нас підстерегла невдача. Все одно потрібно готуватися до наступних ігор і рухатися вперед. Сподіваюся, ми зуміємо виправити допущені помилки і, незважаючи на це поразка, ще поборемося за вихід з групи.
"ПСЖ", поза всяким сумнівом, дуже сильна команда. Найсильніша з тих, з якими ми грали раніше. Що стосується нас, то, звичайно, ми сьогодні зіграли не у свою силу. "ПСЖ" - фаворит групи. Гра парижан в сьогоднішньому матчі була дуже потужною і сильною.

1-0 Ібрагімович (19 хв. - пенальті)
2-0 Тіяго Сілва (29 хв.) 
3-0 Алекс (32 хв.) 
3-1 Велозу (87 хв.) 
4-1 Пасторе (90+1 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 567 | Додав: Yura | Теги: париж, гол, Чемпіонів, ПСЖ, ліга, відео, Огляд, група, динамо, Як фанера | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024