Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 21:44

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Жовтень » 4 » Ліга Чемпіонів. Група А. Київське "Динамо" перемагає. 03.10.2012 р. ВІДЕО.
09:34
Ліга Чемпіонів. Група А. Київське "Динамо" перемагає. 03.10.2012 р. ВІДЕО.
 
Динамо К. 2-0 Динамо З.








Наставник київського " Динамо" Олег Блохін, незважаючи на перемогу, знайшов недоліки в грі своїх підопічних, а Анте Чачич пояснив результат матчу різницею в класі.

Головний тренер " Динамо" Київ Олег Блохін : 
На мій погляд, матч ми почали дуже добре. Забили гол, пройшло деякий час, і ми злякалися результату і гри, яку показували в перші двадцять хвилин. У результаті дозволили загребскому " Динамо" оволодіти певною ініціативою в середині поля. Наші футболісти не могли розібратися, хто кого накриває, хоча перед грою все було обговорено.
У другому таймі перебудувалися, оскільки вели в рахунку з різницею в два м'ячі. Випустили ще одного опорного півзахисника, щоб краще грати в центрі поля. Мені не подобалося, що в деяких моментах команда відходила занадто глибоко. Але навіть при цьому, я вважаю, ми повинні були ще два-три м'ячі забити і закінчити цю гру. Окрім якихось напівмоментів, ми не дозволили суперникові створити біля наших воріт практично нічого.

Головний тренер " Динамо" Загріб Анте Чачич : 
Київське " Динамо" заслужено перемогло. Перший гол змусив нас відразу ж повністю міняти стратегію гри, яку ми готували до матчу. Потім ми пропустили другий м'яч через грубу помилку оборони, але після перерви продовжили битися.
Ми хотіли забити гол, але все-таки існує різниця в класі, тому кияни заслужено перемогли. Хочу їх привітати. Кожен матч - це окрема історія. Я сподіваюся, що в поєдинку проти "Пари Сен-Жермен" ми зведемо кількість помилок до мінімуму і виступимо набагато краще.

1-0 Гусєв (3 хв.)
2-0 Піварич (33 хв. - автогол)

Огляд матчу


Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 589 | Додав: Yura | Теги: динамо, Огляд, група, відео, ліга, Чемпіонів, Київське, гол, 03.10.2012, перемагає | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024