Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 13:27

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Червень » 19 » Олександр Севідов – головний тренер «Карпат».
15:32
Олександр Севідов – головний тренер «Карпат».











19-го червня ФК «Карпати» уклав трирічний контракт з українським спеціалістом Олександром Севідовим, який раніше очолював ужгородську «Говерлу». О 10:00 новий тренер був представлений команді на заміській тренувальній базі в Брюховичах.
Олександр Володимирович вже визначився з тренерським штабом. Допомагати новоспеченому керманичу «левів» будуть перший помічник головного тренера Олександр Мартюк, старший тренер Андрій Купцов та тренер воротарів Сергій Золотницький. 
До уваги представників ЗМІ! У четвер, 20-го червня, о 12:00 у конференц-залі ZIK (вул. Вороного, 3) відбудеться представлення нового головного тренера ФК «Карпати» Олександра Севідова. 

ДОВІДКА
Олександр Володимирович Севідов
Народився 18 липня 1969 року
Виступав за «Зарю» (Луганськ), «Металург» (Запоріжжя), «Кривбас», «Металург» (Донецьк), а також за російські «Торпедо» (Москва) і УралАЗ
В якості тренера працював в молодіжній та основній команді донецького «Металурга», дніпродзержинській «Сталі», харківському «Геліосі», молдавському «Зімбру», «Кримтеплиці», після чого, в 2011 році, очолив «Говерлу»



Інформаційний центр ФК «Карпати»


Категорія: Трансфери | Переглядів: 551 | Додав: Yura | Теги: Севідов, тренер, Львів, Карпати, головний, 19.06.2013, Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024