Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 09:46

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Травень » 20 » Португальські "дракони" випередили англійських "дияволів"
22:12
Португальські "дракони" випередили англійських "дияволів"
Порто виграло Лігу Європи

Головний трофей Ліги Європи УЄФА став для "Порту " сьомою міжнародною відзнакою. За цим показником "дракони" випередили навіть "Манчестер Юнайтед". 
Завдяки перемозі над "Брагою" у фіналі Ліги Європи УЄФА "Порту" обійшов "Манчестер Юнайтед" за кількістю тріумфів у міжнародних клубних турнірах. Успіх у Дубліні став сьомим в історії "драконів".
До цьогорічної перемоги в Лізі Європи синьо-білі двічі завойовували Кубок чемпіонів УЄФА - в 1987-му і 2004-му, у тому таки 1987-му здобували Суперкубок УЄФА. Окрім того, "дракони" ставали володарями Кубка УЄФА-2003 і Межконтинентального кубка - у 1987 і 2004 роках.
У списку найтитулованіших європейських клубів "Порту" наразі посідає дев'яту сходинку, випереджаючи на один заліковий бал "МЮ". Втім, підопічні Алекса Фергюсона вже на наступному тижні можуть наздогнати португальців, якщо в Лондоні обіграють "Барселону" у фіналі Ліги чемпіонів УЄФА. Зі свого боку каталонський гранд матиме змогу підкорити 11 вершину, наздогнавши "Ліверпуль" і "Аякс", які ділять 3-4 місця.
Хоча "Реал" лідирує за кількістю виграних Кубків європейських чемпіонів (їх в активі мадридців - аж 9), за сумарним показником завойованих трофеїв він мінімально поступається "Мілану". На рахунку "россонері" 17 відповідних перемог: сім Кубків чемпіонів, два Кубки кубків, п'ять Суперкубків та три Межконтинентальні кубки.

Перемоги в турнірах УЄФА
17 "Мілан" Італія
16 "Реал" Іспанія
11 "Аякс" Нідерланди
11 "Ліверпуль" Англія
10 "Ювентус" Італія
10 "Барселона" Іспанія
8 "Баварія" Німеччина
8 "Інтернаціонале" Італія
7 "Порту" Португалія
6 "Манчестер Юнайтед" Англія


Використано матеріали ua.uefa.com
Переглядів: 671 | Додав: Yura | Теги: Ліга Європи, дияволи, футбол, мю, кількість трофеїв, дракони, порто | Рейтинг: 5.3/3
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024