Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 10:30

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Травень » 24 » Золотий дубль Шахтаря
22:37
Золотий дубль Шахтаря
Голи Едуардо та Луїса Адріано у ворота київського "Динамо" принесли донецькому "Шахтарю" другий "золотий дубль" під керівництвом Мірчі Луческу.

Кубок України
Донецький "Шахтар" переграв у фінальному матчі за Кубок України київське "Динамо" і всьоме заволодів престижним трофеєм. На нейтральному полі в Сумах все вирішилося після перерви - коли відзначилися Едуардо та Луїс Адріано - 2:0.
У першому таймі на полі панувала рівновага, хоча м'ячем більше володів "Шахтар". У свою чергу гравці "Динамо" організовано відійшли на свою половину, запропонувавши супернику два щільні оборонні редути. Утім за будь-якої нагоди кияни відповідали стрімкими контратаками, на вістрі яких діяв Андрій Шевченко. Одного разу він смачно пробив головою, але голкіпер донеччан Андрій П'ятов зіграв бездоганно.
Ще один шанс аби відкрити рахунок мав до перерви динамівець Олег Гусєв, чий удар з-за меж карного майданчику нейтралізував усе той же П'ятов. Його ж візаві Олександру Шовковському довелося по-справжньому вступити у гру до перерви лише наприкінці тайму, коли він холоднокровно перевів на кутовий небезпечний "постріл" з 16-ти метрів Вілліана.
На початку другої половини "Шахтар" значно додав у швидкості, змусивши підопічних Юрія Сьоміна зосередитися виключно на руйнівній роботі. Цей тиск дався взнаки на 64-й хвилині. Гольову комбінацію чемпіонів України розпочав від правої бровки Даріо Срна. Дотепною передачею він знайшов у центрі нападу Луїса Адріано, котрий зробив короткий пас на Едуардо, і той вразив дальній від себе кут воріт Шовковського. 


Пропущений м'яч розбудив "Динамо", яке пішло вперед великими силами. Невдовзі завдання Шевченка та партнерів трохи полегшив Едуардо, що заробив другу жовту картку і пішов із поля достроково. Удесятьох команда Мірчі Луческу дозволила столичному клубу створити єдину нагоду - після розіграшу "стандарту" Артем Мілевський, зігравши на випередження, поцілив у штангу.
Можливо, на заключних хвилинах "Динамо" б і змогло завдати клопоту гірникам, але свою команду підвів захисник Бетао, пройшовши шляхом Едуардо. Остаточно ж надії біло-синіх поховав Луїс Адріано, який разом із Алексом Тейшейрою організував класичну контратаку та забив другий гол.
Отже, вдруге в цьому сезоні "Шахтар" переграв свого найпринциповішого суперника з рахунком 2:0 і всьоме виграв Кубок України.
До речі, відтепер "Шахтар" та "Динамо" по три рази перемагали один одного у вирішальному матчі за престижний трофей. А ще це третій "золотий дубль" гірників, і другий - під керівництвом Мірчі Луческу. "Це був наш сезон, - підвив риску під успіхами донецької команди її капітан Даріо Срна. - У рік 75-річчя клубу ми виграли чемпіонат, Кубок України та вийшли у чвертьфінал Ліги чемпіонів! Це просто супер!"


Переглядів: 760 | Додав: Yura | Теги: 25 травня, Відео голів, 0-2, Шахтар, футбол, динамо, Фінал, кубок україни, 2011 р | Рейтинг: 5.0/3
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024