Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 11:11

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Лютий » 6 » Рабінович не продає "Арсенал", а віддає його в хороші руки. 06.02.2013 р.
17:45
Рабінович не продає "Арсенал", а віддає його в хороші руки. 06.02.2013 р.











Власник київського "Арсеналу" Вадим Рабінович не продає столичний клуб, а віддає його в хороші руки. Про це він розповів в інтерв`ю клубній прес-службі.

"Ще раз хочу повторити, щоб усі собі записали і запам'ятали: я "Арсеналом" не торгую! Я хочу передати пану Онищенку клуб без жодної копійки. Чому я це роблю? Тому, що найбільше хочу, щоб клуб зберігся і команда продовжувала грати у футбол.

Що стосується так званої "еквіти" клубу (баланс, активи - прим. ред.): в "Арсенала" є борги, які треба погасити покупцеві клубу, і їх сума обчислюється приблизно в 4,5 млн. доларів. В основному - це заборгованості по зарплаті. Є контракти гравців клубу, за яких заплачені гроші, - гравців ми безкоштовно передаємо клубу. Це, приблизно, така ж сума.

Плюс покупець отримує "в руки" клуб Прем'єр-ліги. Ніяких додаткових грошей, ніякої компенсації, нічого понад це я ніколи у пана Онищенко не просив! Ще раз: до людини, яка стане власником "Арсеналу", переходять і борги, але переходять і гравці на приблизно таку ж суму - плюс місце в Прем'єр-лізі!

Тобто, кажучи образно, "нуль без компенсації, та ще і з плюсом", - розповів Рабінович.



champion.com.ua


Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 516 | Додав: Yura | Теги: 06.02.2013, Рабінович, не, арсенал, віддає, хороші, Київ, руки, продає | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024