Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 17:41

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 13 » Рабінович вигнав з роботи винних у технічній поразці "Арсенала". 13.08.2012 р.
15:22
Рабінович вигнав з роботи винних у технічній поразці "Арсенала". 13.08.2012 р.











Київський "Арсенал" звільнив юриста, віце-президента і виконавчого директора клубу, які винні у ситуації з Матуку і технічній поразці в протистоянні з "Мурою".
Про це сайту клубу розповів президент клубу Вадим Рабінович.
"Ми провели розслідування ситуації до кінця. З одного боку, це унікальний збіг обставин і непередбачуваний вплив людського фактора. Два співробітники клубу, відповідальні за один і той же документ, не в змозі його були побачити", - сказав він.
"Інформую вас, що з відсьогодні звільнений юрист, який відповідав за це питання. Зі своїх посад звільнені віце-президент і виконавчий директор клубу, які в якійсь мірі відповідали за це питання також. Ще 8 людей отримали догани і грошові штрафи", - зазначив президент клубу.
Також Рабіновчи прокоментував свою заяву про те, що він також можливо залишить клуб.
"Я і зараз не виключаю своєї відставки. Не можу сказати, що морально відновився після такого удару. Я повинен дуже серйозно все зважити і відповісти собі на питання: чи можу я щось дати футболу, дати "Арсеналу" - і прийняти рішення", - сказав він.
"Якщо я зрозумію, що моя діяльність нічого не дасть "Арсеналу", не принесе користі і розвитку, то я, безумовно, піду Поки що я знаходжуся в стадії роздумів про це", - підсумував президент "Арсеналу".


Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 538 | Додав: Yura | Теги: вигнав, Поразка, Рабінович, Матуку, арсенал, Київ, з роботи, технічна, винні, 13.08.2012 р. | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024