Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 15:24

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Лютий » 6 » "Шахтар" - у десятці найкращих команд Європи в рейтингу Euro Club Index.
17:50
"Шахтар" - у десятці найкращих команд Європи в рейтингу Euro Club Index.












У 2012 році домінування "Барселони" і "Реала" в європейському футболі не піддавалося сумніву. Але останнім часом "Реал" не вражає, що дозволило "МЮ" наблизитися до мадридському клубу в рейтингу Euro Club Index. Також зростає рейтинг у німецьких команд.

Найкращий клуб України "Шахтар”, який продовжує в міжсезоння вигравати все, що можна, залишається в десятці найкращих команд Європи.

З рейтингу також видно, що німецькі клуби продовжують випереджати італійські. "Баварія” Мюнхен і "Борусія” Дортмунд - кращі команди Німеччини останніх двох років. Вони випереджають італійські клуби "Мілан" і "Ювентус". У них є всі шанси дійти до фіналу Ліги Чемпіонів у цьому році.

Найуспішніший клуб Франції ПСЖ знаходиться на 12 місці і буде підніматися в рейтингу ще вище. У Франції команда набрала ходи, а також їй належить грати в Лізі Чемпіонів.

Рейтинг Euro Club Індекс складається на підставі аналізу матчів у кращих чемпіонатах Європи, а також матчів Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. До уваги беруться матчі, зіграні протягом останніх восьми років. Результати останніх матчів приносять більше очок клубу.

Категорія: Новини європейського і світового футболу | Переглядів: 789 | Додав: Yura | Теги: команда, рейтинг, топ, club, Європа, десятка, найкращі, Шахтар, 10, euro | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024