Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 05:01

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Лютий » 11 » Шева може знов вдягнути бутси.
11:58
Шева може знов вдягнути бутси.











Легендарному форварду пропонують повернутися у великий футбол.

Лідер ISL (Indonesia Super League) команда Мітра Кукор серйозно зацікавлена ​​в послугах 36-річного українського форварда Андрія Шевченка, який влітку офіційно повісив бутси на цвях. Як повідомляє Кaltimpost, індонезійський клуб готовий запропонувати українцю контракт на п'ять матчів, згідно з яким за кожен вихід на поле Шевченка отримає мільярд рупій (трохи більше 100 тисяч доларів).

"Очевидно, що ми зацікавлені в Шевченкові, але це питання ще потрібно обговорити. Зокрема, фінансовий аспект. Андрій зізнався, що не проти перейти в Мітра Кукор, але поки незрозуміло, скільки він зможе грати", - повідав менеджер клубу Роні Фаузан.

"Якщо ми і підпишемо Шеву, то заявимо тільки на друге коло, адже зараз період реєстрації нових гравців закритий. Правда, для початку ми повинні обговорити бюджет угоди з членами правління клубу".

За словами Фаузана, спроби дістати Шевченка робилися ще в минулому році, а днями український форвард відвідав Індонезію, де в складі легенд Мілана грав проти збірної місцевої ліги. Скориставшись нагодою, керівництво Мітра Кукор знову вступило в діалог з невдалим політиком, благо той перебуває в непоганій формі і навіть відзначився голом у воротах індонезійців.


footballtransfer.com.ua


Категорія: Новини європейського і світового футболу | Переглядів: 586 | Додав: Yura | Теги: вдягнути, може, Андрій, бутси, шевченко, повернутись, Шева, 11.02.2013 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024