Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 15:40

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 12 » Євро-2012. Група D. Україна перемогла шведів завдяки двом голам Шевченка. 11.06.2012 р. ВІДЕО.
08:56
Євро-2012. Група D. Україна перемогла шведів завдяки двом голам Шевченка. 11.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Україна 2-1 Швеція









У матчі, що проходив у неквапливому темпі та був насичений силовою боротьбою, першим відважився на удар здалеку Євген Коноплянка. І хоча у нього це вийшло не дуже вдало, дніпрянин надихнув на вчинок Кіма Челльстрема, котрий "відзначився" таким же невлучним пострілом.
Поступово територіальною перевагою заволоділа Тре Крунур, яка за рахунок довгого розіграшу м'яча почала диктувати власну волю українцям. На 17-й хвилині Златан Ібрагимович індивідуально переграв Тараса Михалика біля лівої бровки та завдав небезпечного удару в отвір - Андрію П'ятову довелося стрибати за м'ячем, який потім ледь не дістався Оле Тойвонену. Його добиванню завадив Євген Хачеріді.
Команда Блохіна намагалася відповідати контратаками, але до 23-ї хвилини вони у неї не виходили. Лише в середині тайму співгосподарям ЄВРО-2012 вдалося організувати швидкий прорив за участі трьох Андріїв - Вороніна, Ярмоленка та Шевченка. Партнери вивели капітана на ударну позицію, однак кут для обстрілу в нього виявився замалим, і 35-річний динамівець пробив повз ворота.
На 31-й хвилині шведи, що разом із Блохіним використовували тактичну схему 4-4-1-1, розіграли позиційну атаку правим флангом, створивши непогану нагоду для Маркуса Розенберга - форвард "Вердера" намагався застигнути зненацька стража воріт "Шахтаря", та П'ятов зіграв уважно.
Трохи згодом на удар Вороніна метрів з 25-ти підопічні Еріка Хамрена відповіли вилазкою всюдисущого Ібри - партнерів підстрахував Олег Гусєв, розрядивши ситуацію. А потім суперники дозволили собі обмінятися куди більш небезпечними моментами, кожний з яких претендував на статус гольового.
Спочатку Шевченко створив чудову можливість для Ярмоленка, якому змінити цифри на табло завадив ледь не увесь захист скандинавів - оборонці, кидаючись під м'яч, в останню мить відвели загрозу. Не залишаючись у боргу, Себастьян Ларссон відмінним навісним пасом знайшов у володіннях П'ятова вільного Ібрагимовича - Златан пробивав прицільно, але на порятунок синьо-жовтим прийшла штанга.
У другому таймі суперники трохи прискорилися, а ще більше додали після того, як на 51-й хвилині Ібрагимович скористався помилкою у захисті Ярмоленка. З близької відстані Златан не залишив П'ятову жодного шансу - 0:1. Утім, цього разу не забарилися із відповіддю вже господарі. Щоправда, подякувати за це вони мають Гусєву.
На 55-й хвилині Олег узяв гру на себе, пройшов із м'ячем через усе поле, а потім знайшов праворуч Ярмоленка. Пас Андрія на ближню штангу виявився бездоганним - найкраще це зрозумів Шевченко, який зіграв на випередження і ударом головою відновив рівновагу - 1:1. Щастя українців було великим, але вже невдовзі воно стало майже безмежним.
На подачу від кутового прапорця Євгена Коноплянки на 62-й хвилині відгукнувся нев'янучий Шева - ще один його удар головою упритул із стійкою став результативним. Так команда Блохіна вийшла вперед, а її капітан забив свій 48-й гол у 109-й грі за збірну.
У час, що залишився до кінця гри, Тре Крунур могла зрівняти рахунок. Та у першому випадку гарматний "постріл" Ібри парирував воротар українців, а на передостанній хвилині він створив відмінну нагоду для Йохана Елмандера - той також бив на силу, проте поцілив "у молоко". Відтак, здобувши вольову перемогу, синьо-жовті очолили таблицю групи D.

0-1 Ібрагимович (52 хв.)
1-1 Шевченко (55 хв.)
2-1 Шевченко (62 хв.)

Огляд матчу


 
Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 577 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, перемогла, відео, 11.06.2012 р., Група D, україна, огляд матчу, шевченко, голів, Швеція | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024