Привіт   Гость Понеділок, 29.04.2024, 06:17

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Червень » 3 » "Суха" нічия на "Олімпійському". 02.06.2013 р.
13:14
"Суха" нічия на "Олімпійському". 02.06.2013 р.



  
Україна 0-0 Камерун








Національна збірна України перевірила власні кондиції у товариському матчі перед черговим матчем відбору до Чемпіонату світу 2014 року.
До Києва завітав досить рідкісний та екзотичний для нас представник африканського континенту − одна з найтитулованіших збірних там − команда Камеруну. У кожного з суперників були свої завдання. Головним для господарів було випробувати певні ігрові схеми та виявити готовність окремих виконавців. Михайло Фоменко задіяв досить несподіване сполучення гравців. Зокрема, був відсутній Олександр Кучер, однак його травма, швидше, за все вивела з ладу донеччанина не на один день. Існує серйозна конкуренція і для флангових захисників основного складу − Вячеслава Шевчука та Миколи Морозюка. Зокрема, останнього доволі вдало після перерви замінив Артем Федецький. З перших хвилин на поле вийшли одразу четверо представників «Дніпра». Загалом тренерський штаб задіяв гравців п’яти клубів Прем’єр-ліги, а також дозволив дебютувати Олександрові Ковпаку, чий «Севастополь» повертається до еліти вітчизняного футболу.
Сама зустріч проходила під дощем, що ще більш знизило шанси побачити результативний матч у виконанні двох збірних, які сповідують організований футбол і нечасто ризикують. Саме тому число гольових моментів було мінімальним. Гості лише раз випробували Андрія Пятова по-справжньому, коли Абубакар з близької відстані не переграв нашого голкіпера. Українці взагалі жодного разу не влучили у рамку воріт африканців. Але шанси забити мали у першому таймі Євген Селезньов − він доволі ефективно пресингував воротаря суперників, Морозюк та Євген Коноплянка, які близько до цілі пробивали зі штрафних ударів. Після відпочинку Федецький дивом не влучив головою у ближній кут, а Роман Зозуля під завісу зустрічі змарнував два потенційно гольові виходи на чужі ворота. Зрештою, глядачі НСК «Олімпійський» 2 червня голів не побачили.

Склад збірної України:
Пятов, Ярмоленко (Федецький, 46), Селезньов (Степаненко, 46), Коноплянка, Ротань, Гармаш (Едмар, 76), Морозюк (Гусєв, 46), Шевчук, Ракіцький, Хачеріді, Зозуля (Ковпак, 86).

Черговий вирішальний матч збірна Фоменка зіграє 7 червня у рамках відбіркового турніру до ЧМ-2014. Матч зі збірною Чорногорії вимагає лише реваншу за домашню поразку восени минулого року.

Огляд матчу


Категорія: Збірна України | Переглядів: 615 | Додав: Yura | Теги: Олімпійський, Суха, Камерун, матч, Товаристський, 02.06.2013, україна, 0-0, нічия | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024