Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 22:25

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2014 » Травень » 25 » Гол Степаненка приніс перемогу Україні над Нігером. ВІДЕО.
10:15
Гол Степаненка приніс перемогу Україні над Нігером. ВІДЕО.

 

 
Україна 2-1Нігер
 
 
 

У четвер, 22 травня, національна збірна команда України у товариському матчі обіграла команду Нігеру із рахунком 2:1.

Збірна України із перших хвилин зустрічі шукала щастя біля воріт команди Нігеру. Але гольових моментів у стартовий відрізок часу майже не було, команди знайомилися із можливостями одна одної. Лише Гармаш на 4-й хвилині відгукнувся на флангову передачу Антонова і головою пробив по воротах Дауди, але м’яч пішов вище воріт.

Перший по-справжньому гольовий момент біля воріт африканської команди завершився взяттям воріт. На 20-й хвилині команда Михайла Фоменка заробила кутовий: Ярмоленко виконав навіс у штрафний майданчик, а дебютант збірної України Ордець головою переправив м’яч у сітку воріт. У наступній атаці збірна України знову відзначилася голом, але арбітр зафіксував положення «поза грою» у Ярмоленка.

Найбільш продуктивною в атаці для збірної України видалася остання п’ятнадцятихвилинка першого тайму зустрічі. У ці хвилини рахунок міг стати розгромним на користь «синьо-жовтих», але господарям поля відверто не щастило у завершальній стадії атак. На 31-й хвилині Ярмоленко віддав гостру передачу на Гармаша, отримав м'яч у відповідь і пробив у дальній нижній кут − м’яч просвистів біля стійки.

Аналогічною можливістю не скористався Гармаш хвилиною пізніше, Денис отримав м'яч у 20-ти метрах і низовим "пострілом" відправив його у сантиметрах від дальньої стійки. Ще через дві хвилини мав забивати Коноплянка. Українці подали кутовий, Євген підібрав м’яч на вході до штрафного майданчику і пробив, але його удар у ближній кут відбив воротар.

На 36-й хвилині на користь гостей зіграла поперечина: Коноплянка виконав простріл з лівого флангу у штрафний майданчик, де Гармаш, випередивши голкіпера, пробив у каркас воріт.

У другому таймі обидва наставники провели ряд замін, надавши можливість багатьом гравцям, присутнім у заявках збірних, показати свої здібності. Й інтригу було поновлено на 56-й хвилині, коли гості несподівано зрівняли рахунок у матчі. Штрафний з лівого флангу захисту збірної України завершився навісною передачею на дальню стійку, де ніким не прикритий Умару переправив "сферу" у сітку.

Збірна України одразу підвищила темп гри, намагаючись відновити перевагу у рахунку, але більшість атак «синьо-жовтих» завершувалася невдалими останніми передачами і невлучними ударами по воротах збірної Нігеру. Гра українців в атаці пожвавішала із появою ще одного дебютанта національної команди − Сергія Болбата. На 67-й хвилині Болбат загострив ситуацію на лівому фланзі, віддав передачу на Зозулю, той пропустив м’яч на Ярмоленка із подальшим підключенням Федецького. Артем пробивав з гострого кута, але Дауда врятував свою команду від вірного голу.

І все ж збірній України вдалося вирвати перемогу у цій товариській грі. За десять хвилин до фінального свистка чергове загострення Болбата на фланзі допомогло нашій команді забити таки гол у ворота збірної Нігеру. Сергій виконав навісну передачу на Степаненка, а Тарас влучним ударом головою не залишив шансів воротарю − 2:1.

1-0 Ордець (20 хв.)

1-1 Умару (56 хв.)

2-1 Степаненко (80 хв.)

Огляд матчу 

Категорія: Збірна України | Переглядів: 543 | Додав: Yura | Теги: степаненко, Огляд, відео, Товаристський, матч, україна, 2-1, Нігер, гол, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024