Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 05:14

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Жовтень » 21 » Українська Прем'єр ліга. 12 тур. Перемога луганчан над другою командою ліги. 20.10.2012 р. ВІДЕО.
14:18
Українська Прем'єр ліга. 12 тур. Перемога луганчан над другою командою ліги. 20.10.2012 р. ВІДЕО.
 
Зоря 3-2 Дніпро








Перерва для ігор збірних, участь представників «Дніпра» у цих іграх, а також перестановки у складі гостей явно позначились на командних діях. «Зоря» з перших хвилин обрала сміливий план дій, з чим суперник мусив погодитись. Господарі діяли різноманітно, і особливо багато гостроти виникало після флангових проходів. Перший гол підопічних Юрія Вернидуба було відмінено. Лакі Ідахор скористався помилкою Яна Лаштувки на виході, але перед тим м’яч залишив межі поля після навісу від кутового прапорця. Рішення арбітрів не зупинило однобічний рух, і зусилля Тоні Шуніча на правому фланзі не пройшли даремно, і Даніло з меж воротарського майданчика відкрив рахунок. «Дніпро» ледь не першу можливість отримав перед перервою, коли Олександр Алієв «обікрав» Микиту Каменюку, але пробив невлучно. Тим не менше, гості легко відігрались. Джуліано вчасно помітив Ніколу Калініча, а хорват показав вміння забивати − 1:1.
Зламу у грі не відбулось у другій 45-хвилинці, хоча Хуанде Рамос ще перед його початком використав повний ліміт замін. «Зоря» швидко забила вдруге. «Другий поверх» після навісу зі штрафного виграв Артем Федецький, але скинув м’яч на ногу Олександрові Грицаю − 2:1. Гості у подібній ситуації у Швеції проти «АІКа» зуміли здобути повноцінні 3 очки, але «Зоря» не дозволила повторитись тому сюжету. Луганці не зупинялись, не відходили на власну половину поля, за що були винагороджені третім взяттям гостьових воріт. Нарешті свого домігся Ідахор, якому асистував Джаба Ліпартія. «Дніпро» лише скоротив відставання практично одночасно з фінальним свистком, коли Калініч вправно підставив ногу після передачі Євгена Селезньова і оформив гольовий «дубль».

1-0 Даніло (26 хв.)
1-1 Калініч (43 хв.) 
2-1 Грицай (50 хв.) 
3-1 Ідахор (64 хв.) 
3-2 Калініч (90+4 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 471 | Додав: Yura | Теги: тур, 20.10.2012, відео, 12, Прем'єр, ліга, гол, луганчани, Українська, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024