Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 15:05

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Вересень » 29 » Українська Прем'єр ліга. 10 тур. Перша перемога Блохіна. 28.09.2012 р. ВІДЕО.
10:40
Українська Прем'єр ліга. 10 тур. Перша перемога Блохіна. 28.09.2012 р. ВІДЕО.


  
Динамо 1-0 Зоря







Дебют на посаді головного тренера «Динамо» Олега Блохіна вийшов досить захоплюючим, незважаючи на єдиний гол у матчі. Новий наставник задіяв Олега Гусєва, участь якого була під питанням, однак не зміг розраховувати на Мігеля Велозу - португалець прагне відновитися від пошкодження до чергової зустрічі Ліги Чемпіонів УЄФА. У гостей склад був оптимальний, вперше на вістрі атаки нового клубу зі старту вийшов Майкон. Хоча за володінням м’ячем кияни значно переважали суперника, за кількістю роботи голкіперів двох команд можна було судити про закономірну рівновагу. Олександр Шовковський попрацював після ударів Олександра Грицая та Павла Худзіка. Віталій Постранський відбив потужну спробу Огнєна Вукоєвіча, а коли Андрій Богданов перекинув м’яч через голкіпера, йому на допомогу прийшов Максим Білий.
Після перерви «Динамо» знову великими силами пішло вперед, але удари були, як і раніше, не такою вже регулярною зброєю. Натомість «Зоря» тепер майже не переходила центральну лінію поля. Хоча коли це відбулось, гості заробили кутовий, після якого Лакі Ідахор пробив за високою траєкторією, і киян врятував на дальній стійці Тайє Тайво. Чим ближче було до фінального свистка, тим частіше господарі стали виходити на ударні позиції. І якщо з намаганнями Олега Гусєва та Брауна Ідейе голкіпер впорався, то завадити дуету свіжих гравців суперника він був безсилий. Артем Мілевський вивів віч-на-віч Раффаеля, який і став героєм зустрічі − 1:0.

1-0 Раффаель (81 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 508 | Додав: Yura | Теги: тур, Перша, відео, Прем'єр, ліга, 28.09.2012 р., Українська, блохін, 10, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024