Привіт   Гость Понеділок, 29.04.2024, 04:30

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 30 » Українська Прем'єр ліга. 22 тур. "Ворскла" здобула перше очко в 2013 році. 29.03.2013 р. ВІДЕО.
14:42
Українська Прем'єр ліга. 22 тур. "Ворскла" здобула перше очко в 2013 році. 29.03.2013 р. ВІДЕО.
 
Ворскла 0-0 Зоря









Поєдинок завзятих суперників проходив за досить прогнозованим сценарієм. У складі обох команд були присутні кілька футболістів, які раніше виступали за нинішнього опонента. Це додало певним чином інтриги, однак головними чинниками суперництва були суто спортивні критерії. Перша половина гри не мала явного фаворита, а початок обіцяв багато цікавих моментів біля обох воріт. Зокрема, Джаба Ліпартія був грамотно притриманий захистом «Ворскли» ще у центрі поля − інакше міг бути вихід сам на сам. Доволі небезпечно відповідав Йован Маркоскі, та м’яч після його удару опустився на сітку воріт. Потім темп поєдинку дещо згас, однак суперники по черзі навідувались на чужу половину поля.
Другий тайм пройшов за класичною схемою: господарі атакують, гості розраховують на контратаки. Краще цим планом, якщо не брати завершення командних зусиль, скористались футболісти «Ворскли». Однак вкотре далася взнаки відсутність чистого нападника. Спроби забити здійснювала ледь не половина гравців у зеленій формі. Маркоскі, зокрема, після розіграшу штрафного навіть потурбував стійку воріт дебютанта «Зорі». Хорватський голкіпер Кршеван Сантіні не уник помилок у першому офіційному матчі в Україні, однак до вирішальних промахів з його боку не дійшло. З ударами Артема Громова, Сергія Сілюка, Івана Кривошеєнка воротар луганців впорався, а інші намагання господарів були неточними. Зазначимо, що навіть Олексій Курілов, який вперше після тривалого лікування з’явився на полі, вийшов на передній край. Однак і це не допомогло − 0:0. «Ворскла» віддалилася на одне очко від «зони вильоту» і чекає, як завтра зіграє «Говерла». «Зоря» може бути задоволена стратегічно важливим балом, заробленим у гостях.

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 489 | Додав: Yura | Теги: тур, 29.03.2013, Перше, Прем'єр, ліга, очко, 22, 2013, Ворскла, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024