Привіт   Гость Неділя, 08.09.2024, 03:57

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 7 » Українська Прем'єр ліга. 4 тур. Повний розгром "Волині" в Луцьку. 06.08.2012 р. ВІДЕО.
08:45
Українська Прем'єр ліга. 4 тур. Повний розгром "Волині" в Луцьку. 06.08.2012 р. ВІДЕО.


  
Волинь 0-4 Шахтар






Мірча Луческу зіткнувся із проблемами при формуванні складу оборонців та нападників. Дискваліфікація Олександра Кучера спричинила повернення на поле Дмитра Чигринського. Також було під питанням участь Даріо Срни, але хорват вчасно оговтався від мікротравми. В атаці не було Луіса Адріано і Євгена Селезньова, однак Марко Девіч цілком впорався з довірою тренера. «Волинь», яка до цих пір не програвала, виглядала приреченою вже після другого пропущеного голу, а сталось це відносно швидко. Початок розгрому поклав Девіч, забивши після розіграшу кутового. Потім він взявся за роздачу гострих передач. Генріх Мхітарян таким подарунком не скористався, однак наступний вихід, організований Тарасом Степаненком, завершив так, як від нього чекали партнери.
Не забарились гості і з третім голом: Алекс Тейшейра завершив триходівку Девіча та Развана Раца. Після перерви Анатолій Демяненко випустив у ворота Сергія Литовченка замість Максима Старцева, однак і він не довго зберігав ворота на замку. Другий у матчі і п’ятий у сезоні результативний удар Мхітаряна вивів його на перше місце у суперечці бомбардирів. Вірменину знову асистував Девіч. Зазначимо, що першу гру у сезоні за «гірників» провів Вілліан. Мабуть, лише брак ігрової практики не дозволив йому реалізувати хоча б одну з кількох непоганих нагод і відзначити повернення. Але і 4-х голів «Шахтарю» вистачило, щоб за додатковими показниками очолити турнірну таблицю. «Волинь» під кінець зустрічі створила достатньо клопоту Андрію Пятову, однак голкіпер донеччан не хотів псувати собі настрій і відбивав найскладніші удари лучан.

0-1 Девіч (4 хв.)
0-2 Мхітарян (32 хв.) 
0-3 Тейшейра (42 хв.) 
0-4 Мхітарян (51 хв.) 

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 469 | Додав: Yura | Теги: Луцьк, тур, Повний, 06.08.2012 р., відео, волинь, Прем'єр ліга, Українська, голів, розгром | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024