Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 21:11

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Серпень » 13 » Українська Прем'єр ліга. 5 тур. "Динамо" розбиває "Волинь". 12.08.2012 р. ВІДЕО.
09:28
Українська Прем'єр ліга. 5 тур. "Динамо" розбиває "Волинь". 12.08.2012 р. ВІДЕО.


  
Динамо 4-1 Волинь






Доволі важко знайти відмінності перемоги «Динамо» від гри його головного конкурента. Однакові не лише рахунки матчів, таймів, порядок голів господарів та гостей, але і гольові «дублі» головних бомбардирів своїх команд і Епіцентр Чемпіонату України у цілому. Незвичною було хіба що відсутність інтриги на останніх хвилинах, до чого останніми тижнями підопічні Юрія Сьоміна вже занадто привчили. Але окрім Брауна Ідейе, у складі «динамівців» ще один гравець гучно заявив про себе. Це один з новачків команди − Ніко Краньчар. Після низки блідих ігор він зумів «вибухнути» і відзначитись двома красивими голами, один з яких відкрив рахунок. Потім доволі швидко суперники обмінялись взяттями воріт. На гол Ідейе «Волинь» відповіла майстерністю Рамона Лопеса.
Друга половина зустрічі розпочиналась та завершувалась голами господарів. При цьому варто відзначити високий відсоток реалізації «динамівців». Ну а найкрасивішим став третій гол у ворота Сергія Литовченка, який вперше зіграв у Прем’єр-лізі повний матч. Денис Гармаш та Олег Гусєв з правого флангу заплутали лучан, а Краньчар вклався в удар метрів з 12-ти у дальній кут воріт. Не обійшлось і без традиційного завершення. Хоча тепер Ідейе не вирішував долю команди, однак все компенсований час не обійшовся без його голу. Нігерієць обігрався з Раффаелем та вж становив остаточний рахунок, довівши поточний особистий здобуток до 6-ти м’ячів.

1-0 Краньчар (22 хв.)
2-0 Ідейе (29 хв.) 
2-1 Рамон (33 хв.) 
3-1 Краньчар (49 хв.) 
4-1 Ідейе (90+1 хв.) 

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 485 | Додав: Yura | Теги: тур, динамо, Огляд, 12.08.2012 р., відео, Прем'єр ліга, забиває, м'яч, Українська, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024