Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 07:53

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Липень » 22 » Українська Прем'єр ліга. 2 тур. "Іллічівець" познущався над "Карпатами". 21.07.2012 р. ВІДЕО.
09:39
Українська Прем'єр ліга. 2 тур. "Іллічівець" познущався над "Карпатами". 21.07.2012 р. ВІДЕО.


   
Карпати 1-5 Іллічівець






Перша перемога «Іллічівця» у Львові за весь час суперництва вийшла надзвичайно ефектною та переконливою. «Карпати», у свою чергу, весь ліміт фарту вичерпали у Луцьку, і тепер у їхні ворота влітало майже все, що летіло. І навіть більше. Але перший та другий голи, автор у яких один і той самий − Костянтин Кравченко, не мають шансів виправдання за рахунок випадковості. Якщо не враховувати помилки Мартіна Богатінова, який не зміг відбити штрафний удар метрів з 30-ти. Подвоєно рахунок було внаслідок швидкої контратаки − далеко не останньої у цьому матчі. У часовий проміжок 7-ми хвилин вмістився і третій успіх маріупольців. Ось тут після удару Віталія Федотова з гострого кута не обійшлось і без рикошету від Ігоря Озарківа, і пропущеного під руками Богатінова м’яча. До перерви невтомний у складі господарів Павло Ксьонз самотужки зробив перехоплення, пройшов кількох супротивників і не залишив шансів Рустаму Худжамову.
Друга 45-хвилинка не внесла зламу у характер гри. Знову краще виглядали приазовці, які зуміли втілити такий стан речей ще у два голи. Багатоходова комбінація гостей настільки заплутала «карпатівців», що Федотов забивав з центру штрафного майданчика, немов на тренуванні. Крапка у матчі була поставлена Богданом Бутком, коли захисникові допоміг рикошет від колеги по амплуа зі стану суперника. Таким чином, «Іллічівець» записав до заліку перші 3 очки сезону і з оптимізмом дивиться у майбутнє. «Карпати» ризикують з такою грою повторити долю минулого Епіцентр Чемпіонату України.

0-1 Кравченко (12 хв.)
0-2 Кравченко (15 хв.) 
0-3 Федотов (16 хв.) 
1-3 Ксьонз (40 хв.) 
1-4 Федотов (59 хв.) 
1-5 Бутко (81 хв.) 

Огляд матчу



 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 532 | Додав: Yura | Теги: тур, 21.07.2012 р., Карпати, Іллічівець, Огляд, відео, познущався, Прем'єр ліга, Українська, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024