Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 17:13

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 3 » В "Карпатах" незабаром зміниться власник. 03.04.2012 р.
16:28
В "Карпатах" незабаром зміниться власник. 03.04.2012 р.












Почесний президент ФК "Карпати" Петро Димінський керуватиме клубом до завершення Євро-2012.
Улітку П. Димінський повинен передати його під опіку особі, яку поставить група "Приват", — повідомляє "Обозреватель" із посиланням на власні джерела. 
Нагадаємо, ще в вересні 2011 ми повідомляли, про продаж "Карпат" групі підконтрольній Ігору Коломойському, а у січні стало відомо, що Коломойський вніс в статутний фонд львівського клубу 20 мільйонів умовних одиниць, ще 15 мільйонів було перераховано на рахунок почесного президента "Карпат" Петра Димінського.
Нагадаємо, нині "зелено-білі" займають 15 місце. Програвши "Оболоні" в 25-му турі Прем'єр-ліги, львів'яни потрапили в зону вильоту. Львівський клуб не може перемогти вже в дев'яти матчах поспіль. За сезон команда змінила трьох наставників, нині гравців тренує в. о. головного тренера Юрій Дячук-Ставицький. Відомий експерт Віктор Леоненко висловив упевненість, що той підсиджував інших фахівців.
"Приват" — велика впливова фінансово-промислова група в Україні. Одним з її власників є господар "Дніпра" Ігор Коломойський.

На цю тему сайт ФК «Карпати» повідомляє, що 
2 квітня 2012 року на веб-порталі «Обозреватель» з’явилась інформація про те, що, буцімто, у ФК «Карпати» відбулась зміна власника.
ФК «Карпати» офіційно спростовує дане припущення, що не має під собою жодного підґрунтя, і закликає ЗМІ не поширювати неправдиву інформацію.


fckarpaty.lviv.ua
footballtransfer.com.ua
Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 807 | Додав: Yura | Теги: приват, Димінський, власник, зміниться, Карпати, 03.04.2012 р. | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024