Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 01:19

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Серпень » 5 » Жеребкування раунду плей-офф Ліги Чемпіонів 05.08.2011 р.
12:52
Жеребкування раунду плей-офф Ліги Чемпіонів 05.08.2011 р.

Триразовий володар Кубка європейських чемпіонів "Баварія" отримала у суперники скромний "Цюрих", однак, аби дістатися групової стадії мюнхенцям потрібно бути обачними.
Мюнхенська "Баварія" зіграє з "Цюрихом", а лондонський "Арсенал" поміряється силами з "Удінезе" у стиковому раунді Ліги чемпіонів УЄФА.
Фінал цьогорічного розіграшу найпрестижнішого євротурніру відбудеться у суботу, 19 травня, на "Арені Мюнхен", тож у господарів стадіону триразових володарів Кубка європейських чемпіонів буде неабиякий стимул дістатися вирішального двобою, але для цього їм спочатку потрібно пройти непоступливий "Цюрих".
Фіналіст 2006 року "Арсенал" схрестить шпаги з італійським "Удінезе", а "Оденсе", який і досі немає досвіду виступів на груповій стадії, доведеться посперечатися з іспанським "Вільяреалом". Інший данський клуб "Копенгаген", який у минулій кампанії дістався 1/8 фіналу, зустрінеться із дебютантом чеською "Вікторією" з Пльзеня.
Кривднику київського "Динамо" у третьому кваліфікаційному раунді казанському "Рубіну" випав амбітний "Ліон". Перший поєдинок відбудеться у Франції, тож у підопічних Курбана Бердиєва, які традиційно добре виступають на своєму полі, є невеличка перевага у протистоянні.
Перші зустрічі відбудуться 16/17 серпня, матчі-відповіді пройдуть за тиждень. Десять переможців стикового раунду доєднаються до 22 колективів, що автоматично забронювали собі місця у груповій стадії ліги чемпіонів. жеребкування групового раунду відбудеться у четвер, 25 серпня, у Монако о 18.45 за київським часом. Невдахи стикового раунду потраплять до групової стадії ліги Європи УЄФА.


Стиковий раунд Ліги чемпіонів УЄФА

Шлях чемпіонів
"Вісла" (Польща) - АПОЕЛ (Кіпр)
"Маккабі" Хайфа (Ізраїль) - "Генк" (Бельгія)
"Динамо" Загреб (Хорватія) - "Мальме" (Швеція)
"Копенгаген" (Данія) - "Вікторія" Пльзень (Чехія)
БАТЕ (Білорусь) - "Штурм" (Австрія)

Шлях призерів
"Оденсе" (Данія) - "Вільяреал" (Іспанія)
"Твенте" (Нідерланди) - "Бенфіка" (Португалія)
"Арсенал" (Англія) - "Удінезе" (Італія)
"Баварія" (Німеччина) - "Цюрих" (Швейцарія)
"Ліон" (Франція) - "Рубін" (Росія)


Переглядів: 945 | Додав: Yura | Теги: Ліга чемпіонів, Жеребкування, 05.08.2011 р., раунд плей-офф | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024