Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 01:20

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 13 » Бєлік і Кернозенко підтвердили факт договірних матчів в українському чемпіонаті. 13.04.2012 р.
11:49
Бєлік і Кернозенко підтвердили факт договірних матчів в українському чемпіонаті. 13.04.2012 р.







Два місяці тому під егідою асоціації FIFPro вийшла "Чорна книга Східної Європи". В ній, зокрема, стверджується, що 15,5% українських футболістів відчували складнощі зі своєчасними виплатами за контрактом, а 7,6% гравців надходила пропозиція "вплинути" на результат матчу. Такі дані отримані на основі опитування 363 футболістів. "У гравця, якому не виплачують платню, більше спокус взяти участь у договірному матчі", - зазначають автори книги.
- Так, всі ці зазначені проблеми - затримки по зарплаті, відсторонення від тренувань з основним складом, пропозиції про маніпуляції результатом матчу - з усім цим я стикався. Такі проблеми існують у багатьох українських клубах, - говорить форвард запорізького "​​Металурга" Олексій Бєлік.
Екс-голкіпер "Дніпра" В'ячеслав Кернозенко підтверджує, що договірні матчі поширені в Україні, хоч йому таких "непристойних пропозицій" ніколи не надходило.
- Договірні матчі - велика проблема українського футболу. Всі про неї говорять, але ніхто нічого не робить, - цитує Кернозенко Kyiv Post.


footballtransfer.com.ua
Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 528 | Додав: Yura | Теги: Бєлік, матчі, договірні, чемпіонаті. 13.04.2012 р., факт, підтвердили, в українському, Кернозенко | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024