Привіт   Гость П`ятниця, 26.04.2024, 05:25

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2014 » Січень » 16 » Футбольним хуліганам заборонили відвідувати футбольні матчі
12:10
Футбольним хуліганам заборонили відвідувати футбольні матчі











Верховна Рада заборонила відвідувати футбольні матчі особам, які вчинили адміністративні правопорушення на стадіоні. Окрім цього, згідно з законом буде введено іменні квитки на матчі, на всіх стадіонах мають встановити турнікети. 

Відповідний законопроект 16 січня підтримали 235 народних депутатів. Відповідно до закону, заборона відвідувати матчі може бути накладена на термін від 6 місяців до 2 років. Відповідне рішення може ухвалити лише суд.

Законом дозволяється забороняти відвідування матчів на певний термін за дрібне хуліганство (нецензурна лайка в громадських місцях, образливе приставання до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян), стрілянину з вогнепальної зброї, злісну непокору вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку й державного кордону, військовослужбовця, пишуть Українські новини.

Також позбавити можливості піти на футбольний матч суд може за порушення правил використання спеціальних засобів самооборони, порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення торгівлі або використання піротехніки.

Окрім цього, згідно з законом в Україні ввели персоніфіковані квитки на футбольні матчі. Квиток – документ, який дає глядачеві право проходу на стадіон й обов’язковим реквізитом якого є прізвище й ім'я його власника. Порядок виготовлення й поширення квитків визначається Кабміном.

Також закон визначив обов'язковим обладнання всіх стадіонів системою турнікета з електронними засобами зчитування інформації із квитка, а організаторів футбольних матчів зобов'язав забезпечити перевірку в глядачів документів, які посвідчують особу, під час продажу квитків і при вході на стадіон, а у разі виявлення осіб, яким заборонено відвідувати матч, інформувати про це співробітників міліції.


  zaxid.net


Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 424 | Додав: Yura | Теги: відвідувати, ВРУ, матчі, заборонили, футбольні, Хулігани | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024