Привіт   Гость Субота, 27.04.2024, 01:21

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Травень » 25 » Битва за місце в Прем'єр лізі закінчилась скандалом.
10:23
Битва за місце в Прем'єр лізі закінчилась скандалом.
  
Севастополь 2-1 Металург З.



Цей матч севастопольські уболівальники чекали з великим нетерпінням. А по-іншому і бути не могло, адже в цьому поєдинку фактично вирішувалася доля другої путівки в Прем'єр-лігу.
Перед матчем здивував склад "Металурга", особлива відсутність основного голкіпера Віталія Руденко. Замість нього з перших хвилин матчу вийшов Олексій Шевченко, який цього сезону провів всього два поєдинки. Також несподівано на полі з перших хвилин з'явився Артур Каськов. До сьогоднішньої гри він зіграв в основному складі три матчі. А Сергій Пучков обійшовся без несподіванок.
"Севастополь" почав матч досить активно. Спочатку їх атаки будувалися через Кузнєцова. Вже на третій хвилині Опанасенко збиває Култишева в центрі поля. Бредун з штрафного робить подання на Кузнєцова, який скидає в штрафний майданчик на хід Шевчуку, а той у свою чергу прострілює і Танчик з декількох метрів не потрапляє по воротях!
З часом " Металургові" вдається оволодіти м'ячем. Атаки запорожців в основному будуються через правий фланг, де активністю виділявся Пісоцкий. Після його передачі Бєлік пробивав по воротах, але удар заблокували захисники суперника.
Запорожці не форсують події, в основному грають на контратаках. На 19-ій хвилині Пісоцький прорвався по флангу і зробив передачу в штрафну, проте ні Бєлік, ні Каськов замкнути її не зуміли. У атаці у відповідь Танчик заробляє кутовий. Култишев робить подачу на ближню штангу, але Гвініанідзе, зігравши на випередження, пробиває вище воріт.
Матч проходить в обопільних атаках. На 25-ій хвилині Бєлік відмінною передачею виводить Каськова практично на рандеву з Литовкою, проте в останню мить Короваїв вибиває м'яч з-під його ніг. А на 28-ій хвилині " Севастополь" відкриває рахунок. Після передачі Култишева з лівого флангу Ковалів у верховій боротьбі, випередивши молодого голкіпера запорожців, головою відправляє м'яч в сітку! Після цього почалися безлади на трибунах.
Початок другої половини зустрічі команди провели на зустрічних курсах. На 57-ій хвилині відмінний момент мав Матеус. Після подання з кутового він з шести метрів головою пробив повз ворота. А на 60-ій хвилині Жуніор прокинул м'яч між ніг Монахову і віддав на фланг Пісоцькому, який завдав удару з лінії штрафної. М'яч рикошетом від Вороніна залетів в сітку воріт - 1: 1!
Відразу ж після пропущеного гола кримчани взялися за справу. Спочатку з лінії воротарською головою пробивав Ченців, але не потрапив в створ. Потім свій момент не реалізував Алозі. "Металургові" вдавалося стримувати атаки севастопольців до 74-ої хвилини, поки за справу не взявся один з кращих бомбардирів чемпіонату.
Після подання з штрафного Кузнєцов за допомогою руки переправляє м'яч в сітку! Запорожці відразу ж рвонулися до арбітра пред'являти претензії, що абсолютно очевидно. Адже, як показав повтор, гол був забитий рукою. Також на полі вибігли запасні гравці, тренери і почалися сутички. Кравців повністю випустив нитці гри зі своїх рук. Після того, як пристрасті на полі заспокоїлися, він показав червоні картки Дуляю, Пучкову і Матеушу.
До кінця матчу у запорожців ще було декілька можливостей, щоб зрівняти рахунок, але Бєлік і Сидорчук свої моменти не використали. У доданий арбітром час Бєлік ще встиг заробити видалення. У результаті матч так і завершився перемогою господарів з рахунком 2:1.


1-0 Кузнєцов (28хв.)
1-1Пісоцький (59 хв.)
2-1 Кузнєцов (74 хв.)

Огляд матчу

Категорія: Новини українського чемпіонату і збірної | Переглядів: 708 | Додав: Yura | Теги: закінчилась, скандал, Запоріжжя, севастополь, битва, Прем'єр ліга, 2-1, 24.05.2012 р., місце, металург | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 1
1 Yura  
0
В Криму підростає новий Марадона biggrin biggrin biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024