Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 21:45

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Травень » 31 » Запоріжський "Металург", завдяки "Буковині", повертається до Прем'єр ліги. ВІДЕО.
13:47
Запоріжський "Металург", завдяки "Буковині", повертається до Прем'єр ліги. ВІДЕО.
  
Металург З. 4-2 Геліос





Після річної відсутності запорізький "Металург" повертається до Прем'єр-ліги України завдяки перемозі над харківським "Геліосом" (4:2) та осічці "Севастополя" в матчі проти чернівецької "Буковини" (1:1).
У передостанньому турі першої ліги претенденти на другу путівку в еліту (першу завоював ужгородський клуб "Говерла-Закарпаття") зустрічались між собою. І здавалось, що тоді "Севастополь", котрий переміг 2:1, відкрив собі шлях нагору. До заключного ігрового дня кримчани підійшли, випереджаючи конкурентів на два очки. Однак чернівецька "Буковина", яка незадовго до цього відібрала три бали в "Металурга", скривдила і другого фаворита.
На 24-й хвилині Маріуш Левандовський вивів "Севастополь" уперед, реалізувавши пенальті. Однак на 51-й чернівчанин Олександр Семенюк зрівняв рахунок, принісши своїй команді нічию (1:1) і подарувавши перепустку в Прем'єр-лігу запорізькому колективу, котрий завдяки дублю Мохамеда Сліма (12, 35) та голам Сергія Сидорчука (15) й Едуарда Соболя (23) здолав "Геліос" (4:2). Відтак, "Металург" та "Севастополь" набрали по 76 очок, однак за додатковими показниками вище опинилися підопічні Сергія Зайцева.


Після матчу

 



 
Буковина 1-1 Севастополь

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 581 | Додав: Yura | Теги: Геліос, севастополь, відео, Прем'єр ліга, Буковина, огляд матчу, металург, Запоріжський, повертається, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024