Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 00:38

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 12 » Євро 2012 - чекаємо останніх 4 учасників.
09:12
Євро 2012 - чекаємо останніх 4 учасників.

Данія, Франція, Греція, Росія та найкраща з других команд Швеція отримали путівки на ЄВРО-2012, а ще вісімка збірних визначить квартет щасливчиків у плей-офф.
Данія, Франція, Греція, Росія та Швеція, яка виявилася найкращою командою з тих, що завершили кваліфікацію на других рядках у своїх групах, автоматично отримали п'ять місць на ЄВРО-2012, у той час як володарі ще чотирьох путівок до України та Польщі визначаться наступного місяця в плей-офф.
Раніше до країн-господарок приєдналися Іспанія, Нідерланди, Німеччина, Італія й Англії. Отже, 12 команд уже чекають на жеребкування фінальної частини, що відбудеться 2 грудня в Києві. Туреччина, Ірландія, Естонія, Боснія і Герцеговина, Хорватія, Чорногорія, Португалія та Чехія ще мають для цього подолати стиковий раунд.
У групі D два прямих конкуренти зійшлися в очному поєдинку. Якийсь час здавалося, що Боснія і Герцеговина після того, як повела в рахунку в матчі з Францією, оформить свій дебютний вихід до фіналу, але Самір Насрі за 12 хвилин до фінального свистка реалізував пенальті й вивів "триколірних" на перше місце.
Тим часом в Копенгагені Данія здолала Португалію (2:1) і скинула піренейців із вершині групи Н. Таким чином, Португалія гратиме в плей-офф, тоді як Норвегія після перемоги над Кіпром (3:1) хоча й порівнялася за очками з командою Паулу Бенту, але залишилася на третьому рядку за гіршої різниці м'ячів.
Збірна Швеції напередодні двобою з Нідерландами розуміла, що в разі вікторії вона ніяк не зможе потіснити голландців із першого місця групи Е. Проте, здолавши підопічних Берта ван Марвейка, скандинави автоматично отримували б путівку, як команда, що має найкращі показники в матчах із першою, третьою, четвертою та п'ятою збірними в своїй групі. Шведи виконали завдання - перемога з рахунком 3:2 вивела їх у фінальну стадію.
Між тим, Греції та Росії для подолання кваліфікаційного бар'єру вистачало нічиїх, однак вони оформили вихід у фінал вікторіями. Найскладніше довелося еллінам, котрі спочатку програвали Грузії (0:1) у той час, як їхній конкурент Хорватія вигравала в Латвії (2:0). Однак голи Георгіоса Фотакіса, котрий вийшов на заміну, та Ангелоса Харістеаса дозволили підопічним Фернанду Сантуша очолити групу F.
Росія не мала особливих проблем з Андоррою, перемігши з рахунком 6:0 і фінішувавши на чолі групи В. За росіянами розташувалися ірландці, котрі в заключному матчі здолали вірмен - 2:1. У жеребкуванні стикового раунду також візьме участь Естонія, котра посіла друге місце в групі С. Путівку в плей-офф естонцям допомогла здобути Словенія, котра обіграла Сербію - 1:0. Першими в цій секції стали італійці.
Скуадра Адзурра впродовж усього турніру втратила лише два очки, але навіть їй не зрівнятися з Німеччиною та Іспанією. Ці команди взагалі завершили відбірну кампанію із стовідсотковим показником. Німці в останньому турі групи А поклали на лопатки бельгійців - 3:1, залишивши Туреччину, що перемогла Азербайджан (1:0) на другому місці. Ну а безкомпромісні іспанці не залишили шансів шотландцям на другу позицію в групі I, котра зрештою дісталась чехам.
Лише в одній групі все було відомо до останнього ігрового дня. Англійці забронювали пряму путівку в Україну та Польщу від групи G, котра в стиковий етап делегувала Чорногорію. Поразка останньої в Швейцарії (0:2) анітрохи не засмутила балканців, котрі вперше досягли такого успіху. Відтак, вони та інші учасники плей-офф чекають на жеребкування, що відбудеться в Кракові в четвер о 13.00CET.
Матчі ж пройдуть 11/12 та 15 листопада.


Підсумки кваліфікації

Прямі путівки
(жеребкування 2 грудня в Києві, матчі з 8 червня по 1 липня 2012 року)
Господарі: Україна, Польща
Група A: Німеччина
Група B: Росія
Група C: Італія
Група D: Франція
Група E: Нідерланди, Швеція*
Група F: Греція
Група G: Англія
Група H: Данія
Група I: Іспанія (чемпіон)
*Найкраще друге місце

Стиковий раунд
(жеребкування в четвер, матчі 11/12 і 15 листопада)
Туреччина
Ірландія
Естонія
Боснія і Герцеговина
Хорватія
Чорногорія
Португалія
Чехія



ua.uefa.com
Переглядів: 713 | Додав: Yura | Теги: євро 2012, Польща, Жеребкування, україна, груповий турнір, Кваліфікація | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024